BBŞ babuş Picopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 333 Çözümler 3 Yer Babukent Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Babuştuber 25 Ekim 2021 #1 Bu videoda olan modu veya datapack'i kullanmak istiyorum. Nereden bulabilirim?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.188 Makaleler 3 Çözümler 61 25 Ekim 2021 #2 Biraz araştırdımda sadece tüm mobların saldırdığı datapack buldum. MINECRAFT BUT ALL MOBS ATTACK YOU! Minecraft Data Pack DO YOU WANT TO SUPPORT USE THIS LINK HOW TO GET THROUGH THE ADDS 1.to get through the ad wait for the big skip button to pop up do not click anything... www.planetminecraft.com Artı 1 Eksi
Biraz araştırdımda sadece tüm mobların saldırdığı datapack buldum. MINECRAFT BUT ALL MOBS ATTACK YOU! Minecraft Data Pack DO YOU WANT TO SUPPORT USE THIS LINK HOW TO GET THROUGH THE ADDS 1.to get through the ad wait for the big skip button to pop up do not click anything... www.planetminecraft.com
Zeuszeus2023 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 1.591 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Belki Yazılımcı 25 Ekim 2021 #3 Bu adamın yaptığı modu belki adam paylaşmıştır. Onun haricinde buna benzer bir mod görmüştüm. Ama araştırman gerek çünkü hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
Bu adamın yaptığı modu belki adam paylaşmıştır. Onun haricinde buna benzer bir mod görmüştüm. Ama araştırman gerek çünkü hatırlamıyorum.