Minecraft'ta çimen ilerlemiyor

Yukapian

Kilopat
Makaleler
3

Dışarıdaki dağdan içeriye doğru bir yol yaptım ve amacım tarlamın çevresini ve hayvanların bulunduğu alanı çimlendirmekti. Bayağı vakit geçirmeme rağmen çimen sadece SS'lerde gözüktüğü gibi kaldı ve devam etmedi. Acaba sorun ne?

İnekler ve diğer hayvanlar toprak çimenleştiği zaman yiyorlar, yüksek ihtimal çimenleştiği zaman inek yiyordur siz görmüyorsunuzdur

Çimen yayılan bir şey. Yayılması içinde bir çimen lazım. Tahtanın dışarıya doğru bi tarafdan kırın. Belli bir süre sonra yayılacaktır.

/gamerule randomtickspeed 50 yapıp dener misin? İlerliyorsa geri 3 yapabilirsin ilerlemiyorsa bir sıkıntı var demektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
/gamerule randomtickspeed 50 yapıp dener misin? İlerliyorsa geri 3 yapabilirsin ilerlemiyorsa bir sıkıntı var demektir.

Bir de bunu diyecektim. İşe yarayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnekler ve diğer hayvanlar toprak çimenleştiği zaman yiyorlar, yüksek ihtimal çimenleştiği zaman inek yiyordur siz görmüyorsunuzdur

İneklerin olduğu yere çim daha ulaşmadı yani yiyemezler.

Çimen yayılan bir şey. Yayılması içinde bir çimen lazım. Tahtanın dışarıya doğru bir tarafdan kırın. Belli bir süre sonra yayılacaktır.

Tahtanın öncesine çimen yaklaşmadı ki? Ayrıca yayılabileceği bir bağlantı bulunuyor.

Hilesiz oynuyorum ve konuda çok fazla süre beklediğimi söylemiştim.

Beklemek dışında çare yok. Ben bir keresinde 3 saat AFK bırakmıştım sırf bundan dolayı. Bir yerden Silk Touch cukkalamak dışında hızlı çözüm yok sanırım

Beklemek dışında çare yok. Ben bir keresinde 3 saat AFK bırakmıştım sırf bundan dolayı. Bir yerden Silk Touch cukkalamak dışında hızlı çözüm yok sanırım

Güneş ışığıyla alakalı diye bir yorum aldım. Görsellerde gözüktüğü gibi sadece belirli bir kısma doğru ilerledi çim. Ve ilerleyen kısımda sadece güneşin geldiği yerler.

Güneş ışığıyla alakalı diye bir yorum aldım. Görsellerde gözüktüğü gibi sadece belirli bir kısma doğru ilerledi çim. Ve ilerleyen kısımda sadece güneşin geldiği yerler.
Denemekten zarar gelmez sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…