QuentyTR Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #1 EmRRRRR dedi: OptiFine kurman gerek, kurduğun zaman ayarlardan dinamik ışıklandırmayı ayarlaman gerek. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Peki benim 2 3 arkadasim daha gelecek ama ben tek oyunculuda oynuyorum onlar gelemezmi yeni bir dunyami acmam lazim gelebilmeleri icin. BluedragonSelim dedi: OptiFine ama Sodium kullanıyorsan Sodium/Embeddium Dynamic Lights Genişletmek için tıkla... Eve gecince bir bakacagim BluedragonSelim dedi: OptiFine ama Sodium kullanıyorsan Sodium/Embeddium Dynamic Lights Aternos gibi yerlerden sunucu açmanız lazım. Ücretsiz en iyi Aternos. Genişletmek için tıkla... Hocam peki benim arkadasimda birinde var MC premium ama digerinde yok beraber oynayabilir miyiz hep beraber.
EmRRRRR dedi: OptiFine kurman gerek, kurduğun zaman ayarlardan dinamik ışıklandırmayı ayarlaman gerek. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Peki benim 2 3 arkadasim daha gelecek ama ben tek oyunculuda oynuyorum onlar gelemezmi yeni bir dunyami acmam lazim gelebilmeleri icin. BluedragonSelim dedi: OptiFine ama Sodium kullanıyorsan Sodium/Embeddium Dynamic Lights Genişletmek için tıkla... Eve gecince bir bakacagim BluedragonSelim dedi: OptiFine ama Sodium kullanıyorsan Sodium/Embeddium Dynamic Lights Aternos gibi yerlerden sunucu açmanız lazım. Ücretsiz en iyi Aternos. Genişletmek için tıkla... Hocam peki benim arkadasimda birinde var MC premium ama digerinde yok beraber oynayabilir miyiz hep beraber.
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 461 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2025 #2 QuentyTR dedi: Eve gecince bir bakacagim. Hocam peki benim arkadasimda birinde var ama digerinde yok beraber oynayabilir miyiz hep beraber. Genişletmek için tıkla... Birinde var derken neyi kastediyorsun.
QuentyTR dedi: Eve gecince bir bakacagim. Hocam peki benim arkadasimda birinde var ama digerinde yok beraber oynayabilir miyiz hep beraber. Genişletmek için tıkla... Birinde var derken neyi kastediyorsun.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 24 Eylül 2025 #3 QuentyTR dedi: Eve gecince bir bakacagim Hocam peki benim arkadasimda birinde var ama digerinde yok beraber oynayabilir miyiz hep beraber. Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsin.
QuentyTR dedi: Eve gecince bir bakacagim Hocam peki benim arkadasimda birinde var ama digerinde yok beraber oynayabilir miyiz hep beraber. Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsin.
QuentyTR Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #4 BluedragonSelim dedi: Birinde var derken neyi kastediyorsun. Genişletmek için tıkla... Minecraft premium.
BluedragonSelim dedi: Birinde var derken neyi kastediyorsun. Genişletmek için tıkla... Minecraft premium.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 24 Eylül 2025 #5 QuentyTR dedi: Minecraft premium. Genişletmek için tıkla... Oynadığınız sunucuya göre değişiyor.
QuentyTR Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #6 ahmet_kıran dedi: Oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim herkese yine bir sorum olursa konuya yazarim gorurseniz cevap yazarsaniz cok memnun olurum iyi aksamlar.
ahmet_kıran dedi: Oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim herkese yine bir sorum olursa konuya yazarim gorurseniz cevap yazarsaniz cok memnun olurum iyi aksamlar.
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 461 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2025 #7 QuentyTR dedi: Minecraft premium. Genişletmek için tıkla... Aternos ayarlarında korsan oyun var onu açarsan hem premium hem korsan birlikte oynayabilir.
QuentyTR dedi: Minecraft premium. Genişletmek için tıkla... Aternos ayarlarında korsan oyun var onu açarsan hem premium hem korsan birlikte oynayabilir.
QuentyTR Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #8 BluedragonSelim dedi: Aternos ayarlarında korsan oyun var onu açarsan hem premium hem korsan birlikte oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim arkadaslarim ben yokkende sunucuda oynayabilir mi?
BluedragonSelim dedi: Aternos ayarlarında korsan oyun var onu açarsan hem premium hem korsan birlikte oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim arkadaslarim ben yokkende sunucuda oynayabilir mi?
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 461 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2025 #9 QuentyTR dedi: Çok teşekkür ederim arkadaslarim ben yokkende sunucuda oynayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sunucuyu siteden biri açık tutmalı arkadaşlarına erişim verirsen olur, attığım fotoğrafta solda erişim var.
QuentyTR dedi: Çok teşekkür ederim arkadaslarim ben yokkende sunucuda oynayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sunucuyu siteden biri açık tutmalı arkadaşlarına erişim verirsen olur, attığım fotoğrafta solda erişim var.
QuentyTR Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #10 BluedragonSelim dedi: Eki Görüntüle 2578575 Sunucuyu siteden biri açık tutmalı arkadaşlarına erişim verirsen olur, attığım fotoğrafta solda erişim var. Genişletmek için tıkla... Selim bey cok teşekkür ederim.
BluedragonSelim dedi: Eki Görüntüle 2578575 Sunucuyu siteden biri açık tutmalı arkadaşlarına erişim verirsen olur, attığım fotoğrafta solda erişim var. Genişletmek için tıkla... Selim bey cok teşekkür ederim.