Minecraft'ta çok şanssızım

TommyVercetti003

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Texas
Selam. Bazı yayıncıların gazına gelip sıfırdan MC oynamaya başladım. Ilkinde 100 kadar zümrüt kastım sonra hareket eden blokların altında kalarak öldüm. (6-7 saat oynamıştım) 2. seferde de yine bir bu kadar oynamışken yanlışlıkla demir goleme vurdum o da bana vurdu. Bu şanssızlıkları nasıl kırabilirim? Envanter koruma da kapalıydı emekler hep boşa gidiyor.

Selam. Bazı yayıncıların gazına gelip sıfırdan MC oynamaya başladım. Ilkinde 100 kadar zümrüt kastım sonra hareket eden blokların altında kalarak öldüm. (6-7 saat oynamıştım) 2. seferde de yine bir bu kadar oynamışken yanlışlıkla demir goleme vurdum o da bana vurdu. Bu şanssızlıkları nasıl kırabilirim? Envanter koruma da kapalıydı emekler hep boşa gidiyor.

Oyun modunu yaratıcıya al veya zorluğu huzurluya çek. Nether'dan ulaşım kolay olduğu için Stronghold'a netherdan gittim ve oradan 6 tane kitap çıktı 2 kütüphane vardı ve hani fena kitaplardı ama Bedrock bugları yüzünden işte geri dönerken lava attı :D
Seed: skbr
Ve işinize yarayacak bir site:

Hocam minecraft ölme oyunudur. Ölürsün, ilerledikçe zaten köylülerin olur 10 zümrüte zırh dizersin. Minecraft oynuyorsanız hardcore değilse ölmeye alışın.

Oyun modunu yaratıcıya al veya zorluğu huzurluya çek. Nether'dan ulaşım kolay olduğu için Stronghold'a netherdan gittim ve oradan 6 tane kitap çıktı 2 kütüphane vardı ve hani fena kitaplardı ama Bedrock bugları yüzünden işte geri dönerken lava attı :D
Seed: skbr
Ve işinize yarayacak bir site:
Hocam survival olarak kasmayınca zevk vermiyor oyun. Misal şimdi creative modda en son envanterimde ne varsa onları alıp survival gibi devam etsem yine zevk vermez.

Hocam modlu oynayın mezarlık modunu yükleyin ölünce eşyalarınız mezarlığa koyuluyor sonra gidip eşyalarınızı buluyorsunuz.

Katılıyorum. Vanilla oynamak isteseniz de oyunun ana temasını çok bozmayan fakat oyundan aldığınız zevki arttıracak modlar kurabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı