mkl33 Decapat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:40 #1 YouTube'da görüp bir demir famı yaptım ama çalışmıyor anlayan arkadaşlar yardımcı olusa sevinirim. Dosya Ekleri IMG_2901.jpeg 451,1 KB · Görüntüleme: 16 Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 14:49
Lientum Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.017 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER Cinsiyet Erkek Bugün 14:54 #2 mkl33 dedi: YouTube'da görüp bir demir famı yaptım ama çalışmıyor anlayan arkadaşlar yardımcı olusa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Köylülerin hepsinin birbirinin yanında yataklarda kalması gerekmiyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum? Artı 0 Eksi
mkl33 dedi: YouTube'da görüp bir demir famı yaptım ama çalışmıyor anlayan arkadaşlar yardımcı olusa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Köylülerin hepsinin birbirinin yanında yataklarda kalması gerekmiyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.747 Makaleler 27 Çözümler 181 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı Bugün 15:06 #3 mkl33 dedi: YouTube'da görüp bir demir famı yaptım ama çalışmıyor anlayan arkadaşlar yardımcı olusa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yere yakın ve çok daha iyileri var. Mesela bunun gibi: Ayrıca Bedrock'da keyfi eserse çalışıyor. Her zaman çalışmıyor yâni. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
mkl33 dedi: YouTube'da görüp bir demir famı yaptım ama çalışmıyor anlayan arkadaşlar yardımcı olusa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yere yakın ve çok daha iyileri var. Mesela bunun gibi: Ayrıca Bedrock'da keyfi eserse çalışıyor. Her zaman çalışmıyor yâni. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et