YagizzAdam Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, benim bir Minecraft dünyam var ve bu dünyanın ne zaman açıldığını öğrenmek istiyorum. Böyle bir şeyi görebilir miyiz veya var mı?
Arkadaşlar merhaba, benim bir Minecraft dünyam var ve bu dünyanın ne zaman açıldığını öğrenmek istiyorum. Böyle bir şeyi görebilir miyiz veya var mı?
Çözüm Yukapian 6 Haziran 2023 Win+r > %appdata% >.Minecraft > saves > dünyanıza sağ tıklayın > özellikler >oluşturulma zamanı gözükür.
Win+r > %appdata% >.Minecraft > saves > dünyanıza sağ tıklayın > özellikler >oluşturulma zamanı gözükür.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 3 Çözümler 59 6 Haziran 2023 #2 Win+r > %appdata% >.Minecraft > saves > dünyanıza sağ tıklayın > özellikler >oluşturulma zamanı gözükür. Artı 0 Eksi Çözüm
Win+r > %appdata% >.Minecraft > saves > dünyanıza sağ tıklayın > özellikler >oluşturulma zamanı gözükür.
KS KS YagizzAdam Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #3 Yukapian dedi: Win+r > %appdata% >.Minecraft > saves > dünyanıza sağ tıklayın > özellikler >oluşturulma zamanı gözükür. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim öğrendim Artı 0 Eksi
Yukapian dedi: Win+r > %appdata% >.Minecraft > saves > dünyanıza sağ tıklayın > özellikler >oluşturulma zamanı gözükür. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim öğrendim