Çözüldü Minecraft'ta dünyanın versiyonu nasıl yükseltilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

THOR7

Centipat
Daha fazla  
Minecraft 1.17 bir dünyam var nasıl 1.19'a yükseltebilirim. MultiMC kullanıyor(crack değil Premium ile giriş oluyor. Direk dünyayı koyalasam olur mu diğer versiyona?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şahsen direkt 1.19 ile girmenizi tavsiye etmem bence boş olan chunkları silip yükseltme yapmanız en sağlıklısı olacaktır.

Ama güvenlik açığı olur yazıyor.

Çoğu mod 1.12.2 ile uyumlu ama Survival olarak da yeni sürüm oynamak istiyorum.

Sorun olmaz oyna deyip devam edin şahsen kendim o şekilde yapıyorum.
Yeni versiyonla açın girin direkt. İstiyorsanız mcaselector ile sadece buildlerinizin olduğu chunkları bırakın diğerlerini silin. 1.19 ile girince yeni sürüme göre dünya yeniden oluşur ama yaptıklarınız gitmez.

Sadece oyuna 1.19 üzerinden giriş yapın ve haritanızı açın.
Size uyarı verecektir, onu geçin.
Bu kadar.

Haritada yeni güncelleme ile gelen şeyleri görebilmek için yeni chunk'lara doğru yolculuk yapmalısınız.

Sadece oyuna 1.19 üzerinden giriş yapın ve haritanızı açın.
Size uyarı verecektir, onu geçin.
Bu kadar.

Haritada yeni güncelleme ile gelen şeyleri görebilmek için yeni Chunk'lara doğru yolculuk yapmalısınız.

Yeni versiyonla açın girin direkt. İstiyorsanız mcaselector ile sadece buildlerinizin olduğu chunkları bırakın diğerlerini silin. 1.19 ile girince yeni sürüme göre dünya yeniden oluşur ama yaptıklarınız gitmez.

Peki Java 8 kurulu ben hem eski hem de yeni sürümleri kullanmak istiyorum. Ne yapmam gerek?

Şahsen direkt 1.19 ile girmenizi tavsiye etmem bence boş olan chunkları silip yükseltme yapmanız en sağlıklısı olacaktır.

Ama güvenlik açığı olur yazıyor.

Çoğu mod 1.12.2 ile uyumlu ama Survival olarak da yeni sürüm oynamak istiyorum.

Sorun olmaz oyna deyip devam edin şahsen kendim o şekilde yapıyorum.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı