THOR7 Centipat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #1 Minecraft 1.17 bir dünyam var nasıl 1.19'a yükseltebilirim. MultiMC kullanıyor(crack değil Premium ile giriş oluyor. Direk dünyayı koyalasam olur mu diğer versiyona? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2022
Minecraft 1.17 bir dünyam var nasıl 1.19'a yükseltebilirim. MultiMC kullanıyor(crack değil Premium ile giriş oluyor. Direk dünyayı koyalasam olur mu diğer versiyona?
Çözüm TBTURK 22 Haziran 2022 Şahsen direkt 1.19 ile girmenizi tavsiye etmem bence boş olan chunkları silip yükseltme yapmanız en sağlıklısı olacaktır. THOR7 dedi: Ama güvenlik açığı olur yazıyor. Çoğu mod 1.12.2 ile uyumlu ama Survival olarak da yeni sürüm oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz oyna deyip devam edin şahsen kendim o şekilde yapıyorum.
Şahsen direkt 1.19 ile girmenizi tavsiye etmem bence boş olan chunkları silip yükseltme yapmanız en sağlıklısı olacaktır. THOR7 dedi: Ama güvenlik açığı olur yazıyor. Çoğu mod 1.12.2 ile uyumlu ama Survival olarak da yeni sürüm oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz oyna deyip devam edin şahsen kendim o şekilde yapıyorum.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 22 Haziran 2022 #11 THOR7 dedi: Chunkları nasıl sileceğim? Köy falan var zaten onları da yağmalamıştım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
THOR7 dedi: Chunkları nasıl sileceğim? Köy falan var zaten onları da yağmalamıştım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS THOR7 Centipat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #12 TBTURK dedi: Mca selector kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler java 17 kurmam gerekiyo yeni sürümler için demi Artı 0 Eksi
TBTURK dedi: Mca selector kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler java 17 kurmam gerekiyo yeni sürümler için demi
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 22 Haziran 2022 #13 THOR7 dedi: Teşekkürler Java 17 kurmam gerekiyor yeni sürümler için değil mi? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında tam bilgim yok fakat en güncel Java sürümü en iyisidir herhalde. Artı 0 Eksi
THOR7 dedi: Teşekkürler Java 17 kurmam gerekiyor yeni sürümler için değil mi? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında tam bilgim yok fakat en güncel Java sürümü en iyisidir herhalde.
KS KS THOR7 Centipat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #14 FurkanKutlu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende Java yüklü olmasına rağmen Minecraft'ta giriyor. Fakat Java dosyaları videodaki dosyalar gibi gözükmüyor. Artı 0 Eksi
FurkanKutlu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende Java yüklü olmasına rağmen Minecraft'ta giriyor. Fakat Java dosyaları videodaki dosyalar gibi gözükmüyor.
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 22 Haziran 2022 #15 THOR7 dedi: Bende Java yüklü olmasına rağmen Minecraft'ta giriyor. Fakat Java dosyaları videodaki dosyalar gibi gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bu videoda dakika 4'ten itibaren izlerseniz nasıl yapacağınızı gösteriyor bahsettiğim programda. Üstteki arkadaşın attığı videoya bakmadım aynı uygulama olabilir kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
THOR7 dedi: Bende Java yüklü olmasına rağmen Minecraft'ta giriyor. Fakat Java dosyaları videodaki dosyalar gibi gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bu videoda dakika 4'ten itibaren izlerseniz nasıl yapacağınızı gösteriyor bahsettiğim programda. Üstteki arkadaşın attığı videoya bakmadım aynı uygulama olabilir kusura bakmayın.