Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 604 Yer LTFM 26 Aralık 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, dünyaya girince resimdeki hatayı veriyor. Sizce ne yapmalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum. Oyun orijinal Game Pass'ten aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2022
Merhaba arkadaşlar, dünyaya girince resimdeki hatayı veriyor. Sizce ne yapmalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum. Oyun orijinal Game Pass'ten aldım.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #2 Güvenli mod diyin. Mod veya plugin yüklüyse silin. Artı 0 Eksi
Seyyid_a Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #3 Kurulu eklentilerle alakali vanilla surumunu dusurun Artı 0 Eksi
KS KS Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 604 Yer LTFM 26 Aralık 2022 #4 AlperInferno dedi: Güvenli mod deyin. Mod veya plugin yüklüyse silin. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenli mod deyince bir şey açılmıyor. Seyyid_a dedi: Kurulu eklentilerle alakali vanilla surumunu dusurun. Genişletmek için tıkla... Onu nereden yapabilirim hocam. Artı 0 Eksi
AlperInferno dedi: Güvenli mod deyin. Mod veya plugin yüklüyse silin. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenli mod deyince bir şey açılmıyor. Seyyid_a dedi: Kurulu eklentilerle alakali vanilla surumunu dusurun. Genişletmek için tıkla... Onu nereden yapabilirim hocam.