Evet. Dalga geçmeyin hikayeyi sonuna kadar okuyun öyle. Şimdi ben istediğim ülkenin numarasını kullanabilirim. +7 kullanacağım. Ve bir sunucu açıp bunu creepypasta sitesine atacağım. Bunun içinde efsanelerimiz olacak sizi arayabilirler. Code-man gibi.
Evet. Dalga geçmeyin hikayeyi sonuna kadar okuyun öyle. Şimdi ben istediğim ülkenin numarasını kullanabilirim. +7 kullanacağım. Ve bir sunucu açıp bunu creepypasta sitesine atacağım. Bunun içinde efsanelerimiz olacak sizi arayabilirler. Code-man gibi.
Bir sunucu açacağım içinde efsanem olacak. Code-Man gibi tuzağa düşerseniz sizi arayan bir efsane. Daha uğraşıyorum. Sizce bu mükmün mü? Code-Man efsanesi gibi bir nevi.
Bence olabilir. Onlar yapıyorsa biz neden yapamayalım? Efsanenin adı Technopatik olsun isterseniz
Tamam. Efsane adı technopatik oldu ve sunucuya girenler Technopat'tan geldiyse numaralarına bir şey yapmama ayarı koydum işimiz bitince buradada hikayeyi yayarım. Ama kendi efsanem falan demeyeceğim. Böyle gördüm falan. Konuyu kilitlemeyeceğim isteyenler fikirlerini belirtebilir.
Bir sunucu açacağım içinde efsanem olacak. Code-man gibi tuzağa düşerseniz sizi arayan bir efsane. Daha uğraşıyorum. Sizce bu mükmün mü? Code-man efsanesi gibi bir nevi.