furkanhzrc67 Yoctopat Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #1 Merhaba kısaca Minecraft'ta elitra giyimi durumda iken zırh elimde sağ Click yaptığımda değiştirmesini istiyorum. Sürüm 1.18 birçok videoda öyle olduğunu gördüm mod mudur eklenti midir bir aydınlatın. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2025
Merhaba kısaca Minecraft'ta elitra giyimi durumda iken zırh elimde sağ Click yaptığımda değiştirmesini istiyorum. Sürüm 1.18 birçok videoda öyle olduğunu gördüm mod mudur eklenti midir bir aydınlatın.
FikciESO Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #2 Merhaba bunun için bu moda bakabilirsin. 1.18 Fabric kullanabilirsin, istersen buna benzer modlara da bakabilirsin. Başka soruların varsa onlara da çözüm arayabiliriz.
Merhaba bunun için bu moda bakabilirsin. 1.18 Fabric kullanabilirsin, istersen buna benzer modlara da bakabilirsin. Başka soruların varsa onlara da çözüm arayabiliriz.
furkanhzrc67 Yoctopat Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #3 FikciESO dedi: Merhaba bunun için bu moda bakabilirsin. 1.18 Fabric kullanabilirsin, istersen buna benzer modlara da bakabilirsin. Başka soruların varsa onlara da çözüm arayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Fabric değil OptiFine ile giriyorum değiştirmem mi gerekir?
FikciESO dedi: Merhaba bunun için bu moda bakabilirsin. 1.18 Fabric kullanabilirsin, istersen buna benzer modlara da bakabilirsin. Başka soruların varsa onlara da çözüm arayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Fabric değil OptiFine ile giriyorum değiştirmem mi gerekir?
FikciESO Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #4 Fabric'te OptiFine kullanamazsın ama Optifabric gibi modlar kullanabilirsin.