Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.744 Çözümler 22 22 Mart 2022 #21 mertcan6789 dedi: Tllauncherde oluyor mu arkadaşımda pre yok onla oynamak istiyorumda. Genişletmek için tıkla... Kanka hani orijinali vardı .d Tlauncher mod kurmada sıkıntı yaratıyor diye biliyorum genelde crash veriyor. Forge kurup mods klasörüne atman lazım.
mertcan6789 dedi: Tllauncherde oluyor mu arkadaşımda pre yok onla oynamak istiyorumda. Genişletmek için tıkla... Kanka hani orijinali vardı .d Tlauncher mod kurmada sıkıntı yaratıyor diye biliyorum genelde crash veriyor. Forge kurup mods klasörüne atman lazım.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 22 Mart 2022 #22 Ssansarsalvo dedi: Kanka hani orijinali vardı. D TLauncher mod kurmada sıkıntı yaratıyor diye biliyorum genelde crash veriyor. Forge kurup mods klasörüne atman lazım. Genişletmek için tıkla... Dostum arkadaşımda Premium yok diyor az dikkkatli okursan.
Ssansarsalvo dedi: Kanka hani orijinali vardı. D TLauncher mod kurmada sıkıntı yaratıyor diye biliyorum genelde crash veriyor. Forge kurup mods klasörüne atman lazım. Genişletmek için tıkla... Dostum arkadaşımda Premium yok diyor az dikkkatli okursan.
mertcan6789 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.214 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #23 Polorchen dedi: Forge'nin kendi sitesinden 1.16.5 için olanını indirip kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın dediğini ben baktım ama bulamadım bulabilen var mı?
Polorchen dedi: Forge'nin kendi sitesinden 1.16.5 için olanını indirip kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın dediğini ben baktım ama bulamadım bulabilen var mı?
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.744 Çözümler 22 22 Mart 2022 #24 XPLSG dedi: Dostum arkadaşımda Premium yok diyor az dikkkatli okursan. Genişletmek için tıkla... Kanka en başta videonun altında bende minecraftın orijinali var yazmış ben mi yanlış biliyorum premium orijinal hali değil mi?
XPLSG dedi: Dostum arkadaşımda Premium yok diyor az dikkkatli okursan. Genişletmek için tıkla... Kanka en başta videonun altında bende minecraftın orijinali var yazmış ben mi yanlış biliyorum premium orijinal hali değil mi?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 22 Mart 2022 #25 Ssansarsalvo dedi: Kanka en başta videonun altında bende Minecraft'ın orijinali var yazmış ben mi yanlış biliyorum Premium orijinal hali değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır onu demiyorum. Minecraft Premium orijinal olandır fakat. Bende orijinal var arkadaşımda korsan var demiş.
Ssansarsalvo dedi: Kanka en başta videonun altında bende Minecraft'ın orijinali var yazmış ben mi yanlış biliyorum Premium orijinal hali değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır onu demiyorum. Minecraft Premium orijinal olandır fakat. Bende orijinal var arkadaşımda korsan var demiş.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.744 Çözümler 22 22 Mart 2022 #26 Ssansarsalvo dedi: Kanka en başta videonun altında bende minecraftın orijinali var yazmış ben mi yanlış biliyorum premium orijinal hali değil mi? Genişletmek için tıkla... mertcan6789 dedi: Bende Minecraft'ın orijinali var. Genişletmek için tıkla... XPLSG dedi: Hayır onu demiyorum. Minecraft Premium orijinal olandır fakat. Bende orijinal var arkadaşımda korsan var demiş. Genişletmek için tıkla... mertcan6789 dedi: Bunu yaptıktan sonra otomatikman olacak mı? Eki Görüntüle 1339532 Böyle bir hata alıyorum sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Burda ki ss ona ait değil mi? Bu arada arkadaş forge'u nasıl bulamadı anlamadım orijinal sitesi var sadece minecraft forge diye aratın yeter.
Ssansarsalvo dedi: Kanka en başta videonun altında bende minecraftın orijinali var yazmış ben mi yanlış biliyorum premium orijinal hali değil mi? Genişletmek için tıkla... mertcan6789 dedi: Bende Minecraft'ın orijinali var. Genişletmek için tıkla... XPLSG dedi: Hayır onu demiyorum. Minecraft Premium orijinal olandır fakat. Bende orijinal var arkadaşımda korsan var demiş. Genişletmek için tıkla... mertcan6789 dedi: Bunu yaptıktan sonra otomatikman olacak mı? Eki Görüntüle 1339532 Böyle bir hata alıyorum sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Burda ki ss ona ait değil mi? Bu arada arkadaş forge'u nasıl bulamadı anlamadım orijinal sitesi var sadece minecraft forge diye aratın yeter.
mertcan6789 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.214 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #27 Tllauncher konusunda cahilim ben diamond yerini arıyordum şimdi dediğinizi yapıyorum. Bu mu?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 23 Mart 2022 #28 mertcan6789 dedi: Tllauncher konusunda cahilim ben diamond yerini arıyordum şimdi dediğinizi yapıyorum. Eki Görüntüle 1339606 Bu mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Recomended'i indir.
mertcan6789 dedi: Tllauncher konusunda cahilim ben diamond yerini arıyordum şimdi dediğinizi yapıyorum. Eki Görüntüle 1339606 Bu mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Recomended'i indir.
KorkusuzViking Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 759 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #29 mertcan6789 dedi: Tllauncher konusunda cahilim ben diamond yerini arıyordum şimdi dediğinizi yapıyorum. Eki Görüntüle 1339606 Bu mu? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın niye yapmıyor?
mertcan6789 dedi: Tllauncher konusunda cahilim ben diamond yerini arıyordum şimdi dediğinizi yapıyorum. Eki Görüntüle 1339606 Bu mu? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın niye yapmıyor?