O oHyder Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #1 Arkadaş sunucu açmayı düşünüyorum, sizce Survival mi, Skyblock mu, Towny mi; hangisi daha fazla oynanır? düşüncelerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2024
Arkadaş sunucu açmayı düşünüyorum, sizce Survival mi, Skyblock mu, Towny mi; hangisi daha fazla oynanır? düşüncelerinizi bekliyorum.
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2024 #2 oHyder dedi: Arkadaş sunucu açmayı düşünüyorum, sizce Survival mi, Skyblock mu, Towny mi; hangisi daha fazla oynanır? düşüncelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Java mı açacaksın bedrock mı? Oynanma derecesi ikisinde çok farklı oHyder dedi: Arkadaş sunucu açmayı düşünüyorum, sizce Survival mi, Skyblock mu, Towny mi; hangisi daha fazla oynanır? düşüncelerinizi bekliyoru uchiha249 dedi: Java mı açacaksın bedrock mı? Oynanma derecesi ikisinde çok farklı Genişletmek için tıkla... Yani eğer söylersen ona göre cevap verebilirim karışıklık yaratmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 10 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
oHyder dedi: Arkadaş sunucu açmayı düşünüyorum, sizce Survival mi, Skyblock mu, Towny mi; hangisi daha fazla oynanır? düşüncelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Java mı açacaksın bedrock mı? Oynanma derecesi ikisinde çok farklı oHyder dedi: Arkadaş sunucu açmayı düşünüyorum, sizce Survival mi, Skyblock mu, Towny mi; hangisi daha fazla oynanır? düşüncelerinizi bekliyoru uchiha249 dedi: Java mı açacaksın bedrock mı? Oynanma derecesi ikisinde çok farklı Genişletmek için tıkla... Yani eğer söylersen ona göre cevap verebilirim karışıklık yaratmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla...
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 10 Ağustos 2024 #3 oHyder dedi: Arkadaş sunucu açmayı düşünüyorum, sizce Survival mi, Skyblock mu, Towny mi; hangisi daha fazla oynanır? düşüncelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Survival genel olarak daha çok sarar. Biz arkadaşımla modlu survival oynuyoruz ve oyunda 415. güne kadar gelebildik. Daha çok sizin eğlence anlayışınıza göre değişkenlik gösterir. Artı 0 Eksi
oHyder dedi: Arkadaş sunucu açmayı düşünüyorum, sizce Survival mi, Skyblock mu, Towny mi; hangisi daha fazla oynanır? düşüncelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Survival genel olarak daha çok sarar. Biz arkadaşımla modlu survival oynuyoruz ve oyunda 415. güne kadar gelebildik. Daha çok sizin eğlence anlayışınıza göre değişkenlik gösterir.
KS KS O oHyder Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #4 uchiha249 dedi: Java mı açacaksın Bedrock mı? Oynanma derecesi ikisinde çok farklı. Genişletmek için tıkla... Java açacağım. Artı 0 Eksi
uchiha249 dedi: Java mı açacaksın Bedrock mı? Oynanma derecesi ikisinde çok farklı. Genişletmek için tıkla... Java açacağım.
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2024 #5 oHyder dedi: Java açacağım Genişletmek için tıkla... Ozaman eğer senin için zor olmazsa survival+skyblock açmanı öneririm eğer zor olursa survival. Artı 0 Eksi
oHyder dedi: Java açacağım Genişletmek için tıkla... Ozaman eğer senin için zor olmazsa survival+skyblock açmanı öneririm eğer zor olursa survival.