M Muhammet Berat Şener Femtopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #1 Minecraft'ta en iyi shader hangisi? Seus mu sildurs mu arasında kaldım. Sizin tavsiyeniz yani tercihiniz ne?
Minecraft'ta en iyi shader hangisi? Seus mu sildurs mu arasında kaldım. Sizin tavsiyeniz yani tercihiniz ne?
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 17 Nisan 2022 #2 Muhammet Berat Şener dedi: Minecraft'ta en iyi shader hangisi? Seus mu sildurs mu arasında kaldım. Sizin tavsiyeniz yani tercihiniz ne? Genişletmek için tıkla... Hocam size bir test videosu atıcam o test videosunun sonundaki pack+shader ları kullanın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Muhammet Berat Şener dedi: Minecraft'ta en iyi shader hangisi? Seus mu sildurs mu arasında kaldım. Sizin tavsiyeniz yani tercihiniz ne? Genişletmek için tıkla... Hocam size bir test videosu atıcam o test videosunun sonundaki pack+shader ları kullanın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et