TRali53 Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 Sistemim gayet iyi en iyi shaderi kullanmak istiyorum. Sizce hangisi en iyisi?
sloxyy1905 Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #2 BSL Shader Çok Güzel Dene İstersen Ancak Burdanda Seçebilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 4 Mayıs 2025
BSL Shader Çok Güzel Dene İstersen Ancak Burdanda Seçebilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.335 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #3 Complementary Shaders - Unbound Transforming the visuals of Minecraft with exceptional quality, detail, and performance. 64.3M Downloads | Shaders www.curseforge.com Bu shaderi öneririm hem oyunu bozmuyor hem güzel bir görüntü sunuyor.
Complementary Shaders - Unbound Transforming the visuals of Minecraft with exceptional quality, detail, and performance. 64.3M Downloads | Shaders www.curseforge.com Bu shaderi öneririm hem oyunu bozmuyor hem güzel bir görüntü sunuyor.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.727 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #4 Benim kullandığım Shader sildur'du ve tavsiye ederim. Ancak burada shader önerisi yerine bu tarz videolara bakıp kendin seçebilirsin zevkine göre. Zira bazı shader'lar objelerin görüntüsünü değiştirdiği için bazı shader'lar sana iyi gelmeyebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Benim kullandığım Shader sildur'du ve tavsiye ederim. Ancak burada shader önerisi yerine bu tarz videolara bakıp kendin seçebilirsin zevkine göre. Zira bazı shader'lar objelerin görüntüsünü değiştirdiği için bazı shader'lar sana iyi gelmeyebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et