Minecraft'ta entity 303 gördüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Arkadaşlar ben. Ve arkadaşım Manhunt yapacaktık bana herobrine trolü yaptı bir daha yapmamak için söz verdik ondan sonra madenden çıktım demirleri ısıtıkren arkamda bir şey gördüm. Zırhlı bir şeydi bir X-ray açayım dedim onda da gördüm ve kazamıyordum.
Ondan sonra huşubn içinde meşe vardı ve arkadaşım bu olabilir mi diye entity 303 attı ve gördüm şimdi o da ağzı joker gibi açılmış birisini gördü sürüm:1.16.5

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben. Ve arkadaşım Manhunt yapacaktık bana herobrine trolü yaptı bir daha yapmamak için söz verdik ondan sonra madenden çıktım demirleri ısıtıkren arkamda bir şey gördüm. Zırhlı bir şeydi bir X-ray açayım dedim onda da gördüm ve kazamıyordum.
Ondan sonra huşubn içinde meşe vardı ve arkadaşım bu olabilir mi diye entity 303 attı ve gördüm şimdi o da ağzı joker gibi açılmış birisini gördü sürüm:1.16.5
Çok BoraLo izlemişsiniz hocam.

images.jpeg

Öyle bir şey mümkün değil. Çok eskiden olsa neyse diyeceğim. Zaten efsanevi bir şey. Hata falan olmuştur olmadı arkadaş edinirsin fena mı olur?.. :D

Kardeşim ikimizde ailemiz üzerine ve kuranın üzerine yemin ettik.

Aile ve kuranın üzerine niye yemin ediyorsunuz. Bu kadar mı güvenmiyorsunuz birbirinize gerek yok böyle şeylere. Kaldı ki bu kadar korkmana gerek de yok. Ne yapabilir ki? Gerçekten olsa ne olacak? Merak etme yok böyle bir şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı