Çözüldü Minecraft'ta eski save nasıl bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EtiCrax

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Minecraft Creative modunda oynuyordum bir köy bulmuştum, oraya bayağı iyi Build'ler yaptım, kaleler yaptım, şatolar yaptım aklınıza gelmeyecek kadar günlerimi verdim. Ama ende gitmeyi karar verdim, kullandığım modda end çok güzel gözüktüğü için endde dolaşayım dedim biraz. Sonra end ejderhasını kesmiştim zaten, sonra end ejderhasını kesince açılan portaldan içeri girdim, ve köyde doğmadım. Normalde hep köyde spawnpoint olarak bir yatağım vardı ama o nasıl olduda gitti onu anlamadım. Kalenin içindeydi çok emeğimi vermiştim o yapıların en az, 2-3 haftası vardır. Nasıl bulabilirim?

Çözüm
/locate structure desert/taiga/plains village tarzı bir komut olması gerekiyor, /locate poi de olabilir deneyin en yakın köy kordinatını verir size.
Village komutu vardı yani köy bulma komutu. (Neydi unuttum) Onu deneyin isterseniz en yakın köyü işaret eder.

Village komutu vardı yani köy bulma komutu. (Neydi unuttum) Onu deneyin isterseniz en yakın köyü işaret eder.
1.21.1 Sürümünde oynadığım için,o komut olmuyor sadece 1.16.5 ve 1.20.4 arası diye biliyorum.

/Locate poi village miydi ? ya da /Locate structure village olabilir mi ?

Artı -1 Eksi
/locate structure desert/taiga/plains village tarzı bir komut olması gerekiyor, /locate poi de olabilir deneyin en yakın köy kordinatını verir size.

Çözüm
Çok teşekkür ederim size. Sizin sayenizde çok ter dökerek yaptığım yapıların olduğu köyü geri buldum çok teşekkür ederim.

Şöyle bir değirmenim vardı,birde şöyle malikane tarzı bir yapı yapmıştım. Ve son olarakta bahsettiğim kale bu

Dosya Ekleri

• 1731936367105.png
    255,7 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…