Minecraft'ta eşyalar silindi

kutayay

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim dunyam oldukca buyuktu. İcerisinde cok fazla Build vardi. Gecen gun sade Survival'dan sıkılıp modlu oynamak istedim ama buldugum modlar 1.20.4 degil de 1.20.1 sürümü icin uygundu. Ben de zaten degisiklik olmadigi icin 1.20.1 sürümüne gectim ama oyunu actigimda butun Build'lerim yerinde dururken envanterimdekilerde dahil butun sandiklarim bombostu. Bunu duzeltmenin bir yolu var midir acaba?

Hayır yok. Sürüm düşürürken haritanın yedeğini alman gerekirdi. Önceki kaydın üzerine yazdırdın bile. Bu noktadan geri dönüşü mümkün değil. Ha bilgisayarında daha önceye ait bir geri yükleme noktası varsa onu yüklersen belki bi ihtimal gelebilir. Ama o tarihte dünyan henüz oluşturulmamışsa dünyan da gider, o tarihten beri bilgisayarına yüklediğin belgeler vs. de gider.

Hayır yok. Maalesef. Bazı modlar oyunu bozar. Bunu siz modları eklemeden önce söylüyorlar. "bu dünyada önemli bir yapı yapmayın. Her an gidebilir" diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…