kaan_05 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #1 Öncelikle merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda F11'de, yani tam ekranda donuyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Oyun içinde tam ekranı açtım şimdi de oyunun açılma ekranında dondu. Nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Öncelikle merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda F11'de, yani tam ekranda donuyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Oyun içinde tam ekranı açtım şimdi de oyunun açılma ekranında dondu. Nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
technope Kilopat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.111 Çözümler 11 14 Ocak 2025 #2 Orjinal olmayan sürümlerde bu hata olabiliyor, orjinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS kaan_05 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #3 technope dedi: Orjinal olmayan sürümlerde bu hata olabiliyor, orjinal mi? Genişletmek için tıkla... Orjinal hocam. Eski bilgisayarımda hiç buna benzer hata olmadı ama yeni geçtiğim bilgisayarda F11'de donuyor. @technope Hocam silip yeniden indirdim ona rağmen aynı şekilde donuyor var mı bir tavsiyeniz? Artı 0 Eksi
technope dedi: Orjinal olmayan sürümlerde bu hata olabiliyor, orjinal mi? Genişletmek için tıkla... Orjinal hocam. Eski bilgisayarımda hiç buna benzer hata olmadı ama yeni geçtiğim bilgisayarda F11'de donuyor. @technope Hocam silip yeniden indirdim ona rağmen aynı şekilde donuyor var mı bir tavsiyeniz?
B bwarstp Femtopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #4 Windows+Shift+CTRL+B'ye basınca düzelir. Artı 0 Eksi