Receppbattal Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar fırlatıcıya bastığımda vagon gitmyio sadece sallanıyor bunun çözümü ne olabilir? Altına güçlendirilmiş yay ile redstone meşalesini koydum.
Arkadaşlar fırlatıcıya bastığımda vagon gitmyio sadece sallanıyor bunun çözümü ne olabilir? Altına güçlendirilmiş yay ile redstone meşalesini koydum.
OdaKokusu Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 296 Makaleler 1 30 Ağustos 2023 #2 Receppbattal dedi: Eki Görüntüle 1923767 Arkadaşlar fırlatıcıya bastığımda vagon gitmyio sadece sallanıyor bunun çözümü ne olabilir? Altına güçlendirilmiş yay ile redstone meşalesini koydum. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde yaparsan vagonu sadece raya koyar. Vagonun fırlatılacağı ray olan ilk rayı güçlendirilmiş ray yapıp aktifleştirmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
Receppbattal dedi: Eki Görüntüle 1923767 Arkadaşlar fırlatıcıya bastığımda vagon gitmyio sadece sallanıyor bunun çözümü ne olabilir? Altına güçlendirilmiş yay ile redstone meşalesini koydum. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde yaparsan vagonu sadece raya koyar. Vagonun fırlatılacağı ray olan ilk rayı güçlendirilmiş ray yapıp aktifleştirmen gerekiyor.
KS KS Receppbattal Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #3 OdaKokusu dedi: Bu şekilde yaparsan vagonu sadece raya koyar. Vagonun fırlatılacağı ray olan ilk rayı güçlendirilmiş ray yapıp aktifleştirmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... ilk rayım güçlendirilmiş yay zaten buga felan giriyo heralde sallanıp sallanıp duruyo Artı 0 Eksi
OdaKokusu dedi: Bu şekilde yaparsan vagonu sadece raya koyar. Vagonun fırlatılacağı ray olan ilk rayı güçlendirilmiş ray yapıp aktifleştirmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... ilk rayım güçlendirilmiş yay zaten buga felan giriyo heralde sallanıp sallanıp duruyo