AliButSad Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 90 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #1 Ekran kartı RTX 2060 Anakart B450M-KII İşlemci Ryzen 5 3600 Forge Labs'in oynadığı mapi oynamak için Patreon hesabına abone oldum. Fakat dünyayı açmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2022
Forge Labs'in oynadığı mapi oynamak için Patreon hesabına abone oldum. Fakat dünyayı açmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum.
Çözüm AliButSad 26 Ocak 2022 Problemi çözdüm ben eski Map'i indirmişim ve 2.0 yerine 2.1 sürümünde açmışım. Benim sorunum özür dilerim.
Problemi çözdüm ben eski Map'i indirmişim ve 2.0 yerine 2.1 sürümünde açmışım. Benim sorunum özür dilerim.
KUROYHS Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 153 Yer Dağ Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #2 AliButSad dedi: Forge Labs'in oynadığı mapi oynamak için Patreon hesabına abone oldum. Fakat dünyayı açmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Tüm modları kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
AliButSad dedi: Forge Labs'in oynadığı mapi oynamak için Patreon hesabına abone oldum. Fakat dünyayı açmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Tüm modları kurdunuz mu?
KS KS AliButSad Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 90 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #3 KUROYHS dedi: Tüm modları kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet CurseForge'dan indirdim. Artı 0 Eksi
KUROYHS Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 153 Yer Dağ Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #4 AliButSad dedi: Evet CurseForge'dan indirdim. Genişletmek için tıkla... Oyun sürümü ile Harita sahibinin oyun sürümü aynı mı? Önceden mod kurduysanız çakışıyor olabilir. Artı 0 Eksi
AliButSad dedi: Evet CurseForge'dan indirdim. Genişletmek için tıkla... Oyun sürümü ile Harita sahibinin oyun sürümü aynı mı? Önceden mod kurduysanız çakışıyor olabilir.
KS KS AliButSad Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 90 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #5 KUROYHS dedi: Oyun sürümü ile harita sahibinin oyun sürümü aynı mı? Önceden mod kurduysanız çakışıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktığımda CurseForge'san indirdiğim modda "Better Animals" modu yokmuş indirip deneyeceğim. Öncedende mod kurmadım. Artı 0 Eksi
KUROYHS dedi: Oyun sürümü ile harita sahibinin oyun sürümü aynı mı? Önceden mod kurduysanız çakışıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktığımda CurseForge'san indirdiğim modda "Better Animals" modu yokmuş indirip deneyeceğim. Öncedende mod kurmadım.
KUROYHS Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 153 Yer Dağ Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #6 AliButSad dedi: Şimdi baktığımda CurseForge'san indirdiğim modda "Better Animals" modu yokmuş galiba indirip deneyeceğim. Öncedende mod kurmadım. Genişletmek için tıkla... O modu kurduğunuzda düzelecektir. AliButSad dedi: Şimdi baktığımda CurseForge'san indirdiğim modda "Better Animals" modu yokmuş indirip deneyeceğim. Öncedende mod kurmadım. Genişletmek için tıkla... https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/betteranimalsplus Bu mod mu? Artı 0 Eksi
AliButSad dedi: Şimdi baktığımda CurseForge'san indirdiğim modda "Better Animals" modu yokmuş galiba indirip deneyeceğim. Öncedende mod kurmadım. Genişletmek için tıkla... O modu kurduğunuzda düzelecektir. AliButSad dedi: Şimdi baktığımda CurseForge'san indirdiğim modda "Better Animals" modu yokmuş indirip deneyeceğim. Öncedende mod kurmadım. Genişletmek için tıkla... https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/betteranimalsplus Bu mod mu?
KS KS AliButSad Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 90 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #7 O modu indirdim hatalar azaldı ama hala hata var. Artı 0 Eksi
KUROYHS Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 153 Yer Dağ Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #8 AliButSad dedi: O modu indirdim hatalar azaldı ama hala hata var. Genişletmek için tıkla... Hala eksik mod var o zaman. Güncel ekran görüntüsünü atar mısın? Birlikte bakalım. Artı 0 Eksi
AliButSad dedi: O modu indirdim hatalar azaldı ama hala hata var. Genişletmek için tıkla... Hala eksik mod var o zaman. Güncel ekran görüntüsünü atar mısın? Birlikte bakalım.
KS KS AliButSad Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 90 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #9 Problemi çözdüm ben eski Map'i indirmişim ve 2.0 yerine 2.1 sürümünde açmışım. Benim sorunum özür dilerim. Artı 0 Eksi Çözüm
Problemi çözdüm ben eski Map'i indirmişim ve 2.0 yerine 2.1 sürümünde açmışım. Benim sorunum özür dilerim.
KUROYHS Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 153 Yer Dağ Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #10 Sorun yok. İyi oyunlar dilerim. Artı 0 Eksi