Minecraft'ta görseldeki nasıl olabilir?

Bug, world edit kullanarakta böyle şeyler yapılabiliyordu bir ara.

Oyunda dünya oluşurken bu tarz durumlar olabiliyor. Havada duran çim de bulabilirsin örneğin.

Dünya oluşumu bugu. Normal bir şey. 1.16'ya kadar yeryüzünde uçan çimenler görebiliyorduk. 1.15 veya 1.16'da düzeltmiş olmaları gerek.
Örnek:
Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dünya oluşturmada hâlâ havada asılı duran taş, toprak parçaları var. Gerçekten sinir bozucu bir durum, en azından benim için.

Minecraft'ı Microsoft Store'dan oynuyorsunuz değil mi?

Dünya oluşturmada hâlâ havada asılı duran taş, toprak parçaları var. Gerçekten sinir bozucu bir durum, en azından benim için.

World generation modları bunları büyük oranda çözüyor. Sadece mod değil datapackler de. Eğer mod kullanmak istemiyorsanız tectonic datapackine bakmanızı öneriyorum. Hem dünyayı daha smoothlaştırıyor hem de bu problemleri çözüyor.
Bu arada eğer kullanacaksanız mevcut dünyanıza uygulamayın yeni dünya açarken kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…