Minecraft'ta görünmez biri var

kayraa1212

Centipat
Yer
kütahya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart Asus rog strix b550 e gaming Wifi
İşlemci Ryzen 5 5600x
Ekran kartı Evga xc3 rtx 3080 10gb
Ram Gskıll 3600 mhz ram 24gb
M2ssd XPG SX8100 512gb
Psu Corsair rm750 80 plus gold
Mause Ajazz 159p
Gamepower vivip f10 120hz beyaz monitör
Seagate 1tb hdd
Nb monitör tutucu
Thermalrıght Fozenn ınfınty 240 black sıvı soğutucu
Meslek
Öğrenci
Minecraft oynuyordum arkadaşımla, önce evimde ansızın saçma sapan yangınlar çıkmaya başladı. Sonra da umursamadık sönrdürdük sonra etraf yanmaya başladı söndürdük. Sürekli böyle şeyler devam etti, 2. ev yaptık 2. evimizde sorun yoktu ama 1. evimizde sürekli yangınlar çıkıyordu sonra 3. gün akşamı yani bugün evimizde dev bir yangın çıktı, evimiz yok oldu. Saçma sapan lama sesleri geliyor, Tab+A basıyorum kimse yok arkadaşımdan başka, arkadaşım yapmıyor eminim. Arkadaşımla 2. evdeyken 1. evde yangın çıkıyor. Acaba Herobrine olabilir mi diye düşündüm ama saçma geldi. Sizce sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft oynuyordum arkadaşımla, önce evimde ansızın saçma sapan yangınlar çıkmaya başladı. Sonra da umursamadık sönrdürdük sonra etraf yanmaya başladı söndürdük. Sürekli böyle şeyler devam etti, 2. ev yaptık 2. evimizde sorun yoktu ama 1. evimizde sürekli yangınlar çıkıyordu sonra 3. gün akşamı yani bugün evimizde dev bir yangın çıktı, evimiz yok oldu. Saçma sapan lama sesleri geliyor, Tab+a basıyorum kimse yok arkadaşımdan başka, arkadaşım yapmıyor eminim. Arkadaşımla 2. evdeyken 1. evde yangın çıkıyor. Acaba herobrine olabilir mi diye düşündüm ama saçma geldi. Sizce sorun ne olabilir?

Evet hocam herobrine geldi ve siz onu kızdırmışsınız bu yüzden sizden intikam alıyor hocam tabii ki böyle bir şey yok arkadaşınız sizi trollüyordur.

Minecraft oynuyordum arkadaşımla, önce evimde ansızın saçma sapan yangınlar çıkmaya başladı. Sonra da umursamadık sönrdürdük sonra etraf yanmaya başladı söndürdük. Sürekli böyle şeyler devam etti, 2. ev yaptık 2. evimizde sorun yoktu ama 1. evimizde sürekli yangınlar çıkıyordu sonra 3. gün akşamı yani bugün evimizde dev bir yangın çıktı, evimiz yok oldu. Saçma sapan lama sesleri geliyor, Tab+a basıyorum kimse yok arkadaşımdan başka, arkadaşım yapmıyor eminim. Arkadaşımla 2. evdeyken 1. evde yangın çıkıyor. Acaba herobrine olabilir mi diye düşündüm ama saçma geldi. Sizce sorun ne olabilir?

Birçok neden olabilir evinizin yanmasına neden olacak bir sürü etken var.

Evinizin yakınlarında lav, orman yangını olması ve bu gayet normal bir durumdur.

Trollenmek (whitelist açmanızı öneririm)

Fırtınalar.

Evinizin yakınlarında lav, orman yangını olması ve bu gayet normal bir durumdur.

Fırtınalar.

Hocam ek olarak bunlara redstone sistemleri eklenebilir

Bence arkadaşınız sizi süper trollüyor. Mod vs. eklentisi olmadan "herobrine" gibi bir etkiye maruz kalmanız mümkün değil.

Böyle bir şey olması imkansız çünkü biz 2. evin alt katına havuz yaptık havuzda 2 mizde yüzerken yangın sesleri geldi.

Evet hocam herobrine geldi ve siz onu kızdırmışsınız bu yüzden sizden intikam alıyor hocam tabii ki böyle bir şey yok arkadaşınız sizi trollüyordur.

İmkansız hocam biz evin 2. katında havuzda yüzüyorduk.

Fırtınalar.

Bilmiyorum evin yakınında kocaman bir maden var ama oradan lav sıçraması imkansız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı