lont Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #1 Bilgisayarımı formatlamadan önce böyle değildi. Bilgisayarımı formatladıktan sonra Minecraft'ta görüntü çok ama çok bozuldu. Sürüm de değiştirdim, OptiFine de kullandım Fabric de, ama işe yaramadılar. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-08-04 221455.png 913,4 KB · Görüntüleme: 35 Ekran görüntüsü 2025-08-04 221520.png 941,3 KB · Görüntüleme: 34
Bilgisayarımı formatlamadan önce böyle değildi. Bilgisayarımı formatladıktan sonra Minecraft'ta görüntü çok ama çok bozuldu. Sürüm de değiştirdim, OptiFine de kullandım Fabric de, ama işe yaramadılar.
EFE234 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 512 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #11 lont dedi: Güncel zaten. Hayır orijinal. Genişletmek için tıkla... Grafikleri hoş ya da şahaneye çekip dener misiniz? O zaman bakalım düzeliyor mu. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
lont dedi: Güncel zaten. Hayır orijinal. Genişletmek için tıkla... Grafikleri hoş ya da şahaneye çekip dener misiniz? O zaman bakalım düzeliyor mu.
9 943597 Femtopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 22 4 Ağustos 2025 #12 lont dedi: Güncel zaten. Hayır orijinal. Genişletmek için tıkla... Ben bu sorunu daha önce yaşadığımı hatırlıyorum. VSync kapayınca düzelmişti. Sizde nasıl olmadı hocam? Artı 0 Eksi
lont dedi: Güncel zaten. Hayır orijinal. Genişletmek için tıkla... Ben bu sorunu daha önce yaşadığımı hatırlıyorum. VSync kapayınca düzelmişti. Sizde nasıl olmadı hocam?
KS KS lont Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #13 3060 yazıyor. EFE234 dedi: Grafikleri hoş ya da şahaneye çekip dener misiniz? O zaman bakalım düzeliyor mu. Genişletmek için tıkla... Yok aynı durum. Şimdi de azıcık w'ye basınca ekran benim bakış açımdan dalgalanarak ilerliyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-08-04 224550.png 1,3 MB · Görüntüleme: 16 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
3060 yazıyor. EFE234 dedi: Grafikleri hoş ya da şahaneye çekip dener misiniz? O zaman bakalım düzeliyor mu. Genişletmek için tıkla... Yok aynı durum. Şimdi de azıcık w'ye basınca ekran benim bakış açımdan dalgalanarak ilerliyor.
9 943597 Femtopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 22 4 Ağustos 2025 #14 lont dedi: 3060 yazıyor. Yok aynı durum. Şimdi de azıcık w'ye basınca ekran benim bakış açımdan dalgalanarak ilerliyor. Genişletmek için tıkla... 1.8 gibi eski bir sürüm dener misiniz? Artı 0 Eksi
lont dedi: 3060 yazıyor. Yok aynı durum. Şimdi de azıcık w'ye basınca ekran benim bakış açımdan dalgalanarak ilerliyor. Genişletmek için tıkla... 1.8 gibi eski bir sürüm dener misiniz?
swaghos Decapat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.248 Çözümler 47 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #15 Minecraft içindeki ayar, Java, OptiFine veya dosya bozukluğundan kaynaklanabilir. Minecraft’ı sıfırdan kaldırıp temiz bir kurulum yapmanızı öneririm. Ayrıca, %appdata% içindeki Minecraft dosyalarını da temizleyin. Artı 0 Eksi
Minecraft içindeki ayar, Java, OptiFine veya dosya bozukluğundan kaynaklanabilir. Minecraft’ı sıfırdan kaldırıp temiz bir kurulum yapmanızı öneririm. Ayrıca, %appdata% içindeki Minecraft dosyalarını da temizleyin.
KS KS lont Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #16 943597 dedi: 1.8 gibi eski bir sürüm dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok hala aynı. swaghos dedi: Minecraft içindeki ayar, Java, OptiFine veya dosya bozukluğundan kaynaklanabilir. Minecraft’ı sıfırdan kaldırıp temiz bir kurulum yapmanızı öneririm. Ayrıca, %appdata% içindeki Minecraft dosyalarını da temizleyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
943597 dedi: 1.8 gibi eski bir sürüm dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok hala aynı. swaghos dedi: Minecraft içindeki ayar, Java, OptiFine veya dosya bozukluğundan kaynaklanabilir. Minecraft’ı sıfırdan kaldırıp temiz bir kurulum yapmanızı öneririm. Ayrıca, %appdata% içindeki Minecraft dosyalarını da temizleyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef.
swaghos Decapat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.248 Çözümler 47 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #17 lont dedi: Olmadı maalesef Genişletmek için tıkla... Hocam, bunun birçok nedeni olabilir. Tavsiyem, ekran görüntünüzü ChatGPT’ye atıp yardım almanızdır. Artı 0 Eksi
lont dedi: Olmadı maalesef Genişletmek için tıkla... Hocam, bunun birçok nedeni olabilir. Tavsiyem, ekran görüntünüzü ChatGPT’ye atıp yardım almanızdır.
KS KS lont Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #18 NVIDIA Control panel ayarlarini degistirerek duzelttim. Artı 0 Eksi Çözüm