Minecraft'ta güncel sürümler için mod paketi önerisi

Asterflia

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Minecraft da klasik Hexxit modunun fanıyız. Lakin biliyorsunuz ki sürümü çok eski o yüzden daha güncel sürümlerde bu tarzda mod paketi arıyoruz. Daha öncesinde roquelike adventures and dungeons II yi kurup server paketiyle bir server açtım ama etrafta beklediğimiz kadar dungeon yoktu. Biliyorsunuz klasik Hexxit chocolate Quest isimli bir moda sahip ve oyuna getirdiği dungeonlar ve bunların içindeki bosslar çok iyi, aynı zamanda dünyada çok fazla zindan oluşturuyor. Bu modun güncel halini bulamadım. Uzun lafın kısası, chocolate Quest gibi çoklu zindan oluşturan ve bunu fazlasıyla yapan bir moda sahip, RPG tadında güncel bir mod paketi önerebilir misiniz?

hexxit remaked var, fan topluğuğunun yaptığını duymuştum sanki ama güzeldir: Hexxit Enhanced (Hexxit Remake)
DawnCraft a bakabilirsiniz.

RPG açısından bayağı hoşuma giden Prominence II: Hasturian Era yı da önerebilirim.
Prominence II yi geçen gün denedik. Yine aynı şekilde ortalıkta fazla zindan bulamadık. Acaba mod dosyalarında configleri mi ayarlamalıyız daha fazla zindan görebilmek için.

Prominence II yi geçen gün denedik. Yine aynı şekilde ortalıkta fazla zindan bulamadık. Acaba mod dosyalarında configleri mi ayarlamalıyız daha fazla zindan görebilmek için.
RAD 2 yi de prominence yi de oynadığımda öyle zindan yokluğu çekmemiştim hocam keşfederek oynuyordum. Bir kaç kez daha dünya oluşturun, uygun bir save gelecektir illaki diye düşünüyorum.

RAD 2 yi de prominence yi de oynadığımda öyle zindan yokluğu çekmemiştim hocam keşfederek oynuyordum. Bir kaç kez daha dünya oluşturun, uygun bir save gelecektir illaki diye düşünüyorum.
Şöyle diyeyim, birkaç save denedim RAD 2 de, hepsinde etrafta bir zindan bulabilmek için çok çaba harcamam gerekiyor. Ve mod paketi bir amaç yüklememiş, amacın yokken çok uzaklarda zindan aramak da can sıkıcı oluyor. Neyse ki DawnCraft ikisi açısından da bizi tatmin eden bir mod paketi oldu. Onu önerdiğin için çok sağol. Bunu bitirince yenisini bulmak gerekecek :D

Şöyle diyeyim, birkaç save denedim RAD 2 de, hepsinde etrafta bir zindan bulabilmek için çok çaba harcamam gerekiyor. Ve mod paketi bir amaç yüklememiş, amacın yokken çok uzaklarda zindan aramak da can sıkıcı oluyor. Neyse ki DawnCraft ikisi açısından da bizi tatmin eden bir mod paketi oldu. Onu önerdiğin için çok sağol. Bunu bitirince yenisini bulmak gerekecek :D
DawnCraft cidden çok güzel bir modpaketi beğendiğinize sevindim, RAD konusunda dediklerinizde aslında haklısınız. Bir amaç olmaz ise bulsanız bile sıkabiliyor çok normal. İyi oyunlar dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı