xpsplayer Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Minecraft'ta kendi serverımda oynuyorum. Ve halı çoğaltma sistemini yaptım ama çalışmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Not: Kullandığım server saganetwork.
Minecraft'ta kendi serverımda oynuyorum. Ve halı çoğaltma sistemini yaptım ama çalışmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Not: Kullandığım server saganetwork.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 Sistem bozuktur. Artı 0 Eksi
PatatesMC Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 110 1 Eylül 2023 #3 xpsplayer dedi: Minecraft'ta kendi serverımda oynuyorum. Ve halı çoğaltma sistemini yaptım ama çalışmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Not: Kullandığım server saganetwork. Genişletmek için tıkla... /give @s carpet 64 Artı 0 Eksi
xpsplayer dedi: Minecraft'ta kendi serverımda oynuyorum. Ve halı çoğaltma sistemini yaptım ama çalışmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Not: Kullandığım server saganetwork. Genişletmek için tıkla... /give @s carpet 64
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 1 Eylül 2023 #4 Hangi sürümde oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #5 zValiant dedi: Hangi sürümde oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ozel sunucuda neden oyunun açığını kapatsinlar? Açık kapatmak Mojang'in işi. Artı 0 Eksi
zValiant dedi: Hangi sürümde oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ozel sunucuda neden oyunun açığını kapatsinlar? Açık kapatmak Mojang'in işi.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 1 Eylül 2023 #6 Better Call Mike dedi: Hocam özel sunucuda neden oyunun açığını kapatsınlar? Açık kapatmak Mojang'in işi. Genişletmek için tıkla... Başta herkese açık bir sunucuda oynuyor sandım, sonra mesajı düzenledim zaten. Artı 0 Eksi
Better Call Mike dedi: Hocam özel sunucuda neden oyunun açığını kapatsınlar? Açık kapatmak Mojang'in işi. Genişletmek için tıkla... Başta herkese açık bir sunucuda oynuyor sandım, sonra mesajı düzenledim zaten.
KS KS xpsplayer Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #7 Better Call Mike dedi: Sistem bozuktur. Genişletmek için tıkla... Sistem düzgün internette baktığım kadarıyla sunucuya lag girmesin diye plugin koyuyorlar bu yüzden çalışmıyor sistem bunu hangi dosyadan ayarlamam gerek bilmiyorum. zValiant dedi: Hangi sürümde oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1.20.1 bu sürümde singleplayerda çalışıyor ama kendi sunucumda çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Better Call Mike dedi: Sistem bozuktur. Genişletmek için tıkla... Sistem düzgün internette baktığım kadarıyla sunucuya lag girmesin diye plugin koyuyorlar bu yüzden çalışmıyor sistem bunu hangi dosyadan ayarlamam gerek bilmiyorum. zValiant dedi: Hangi sürümde oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1.20.1 bu sürümde singleplayerda çalışıyor ama kendi sunucumda çalışmıyor.