Minecraft'ta hangi client seçilmeli?

Syntaxic

Femtopat
Daha fazla  
MC Client seçmek istiyorum. Lunarı denedim, mod yüklemek zordu diye sevmedim şu an Feather kullanıyorum. PvP yapmadığım için fazla FPS almaya gerek yok. UI iyi olsun, mod yüklemek kolay olsun, kendisi Lunar ve Feather gibi zaten yüklenmiş modlarla gelsin yeterli.

Bildiğim üzere LabyMod var ama feather gayet güzel bir Client başka bakmana gerek yok.

Lunar Client en iyisi.

Lunarı sevmiştim ama mod yüklemek zordu.

Lunar ve badlion Client zaten bunlar en iyiler arasında en çok kullanılan lunar fakat sevmediyseniz zorlamanın manası yok feather Client'i sevdiniz mi?

Lunar ve badlion Client zaten bunlar en iyiler arasında en çok kullanılan lunar fakat sevmediyseniz zorlamanın manası yok feather Client'i sevdiniz mi?
featheri sevdim ama yeni şeyler denemek istiyorum belki daha çok sevdiğim bitane bulurum

Featheri sevdim ama yeni şeyler denemek istiyorum belki daha çok sevdiğim bir tane bulurum.

Bunun üzerinde çok durma bence sonra deli olursun bu bunda vardu bu bunda yok ama onu sevmedim kafayı yersin bende eskiden vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…