Minecraft'ta hardcore modda ölmeden nasıl ilerlenir?

katyysf74

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Arkadasimla Minecraft Bedrock hardcore başlayacağız. Bedrock daha zor oldugu için Bedrock seçtim yoksa kesinlikle Java daha iyi. Ve actions and stuff ile oynayacağımız için seçtik. Lutfen Java oynayın vb. mesajları atmayın. Biz her seferinde Bastion'da öldugumuz için nasıl bir başlangıç yapacağımızı oynayacağımızi bilemedik. Sizce ölmeden nasıl ilerleyebiliriz? Rehber geçebilecek arkadaşlar var mıdır?

Dikkatli oynayacaksınız, mesela ben kalkan almadan asla inmem mağaraya yada canavarların olduğu herhangi bir yere. Geçtiğiniz yerleri de ışıklandırın mesela canavarlar doğmasın diye.

Merhaba. Arkadasimla Minecraft Bedrock hardcore başlayacağız. Bedrock daha zor oldugu için Bedrock seçtim yoksa kesinlikle Java daha iyi. Ve actions and stuff ile oynayacağımız için seçtik. Lutfen Java oynayın vb. mesajları atmayın. Biz her seferinde Bastion'da öldugumuz için nasıl bir başlangıç yapacağımızı oynayacağımızi bilemedik. Sizce ölmeden nasıl ilerleyebiliriz? Rehber geçebilecek arkadaşlar var mıdır?

Demirleri çok dip yerlerde aramicaksin başlangıçta en kötü demir zırhının 2 tanesini yap bir de kalkan yapıp gir madenlere.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı