sıradan _biri Yoctopat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Temmuz 2024 #1 Köyde aşırı büyük maden buldum. Maden gidiyorum ikide bir moblara oluyorum. Ne yapmalıyım?
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.404 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #2 sıradan _biri dedi: Köyde aşırı büyük maden buldum. Maden gidiyorum ikide bir moblara oluyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kalkan yapıp gir. Ayrıca kendine kılıç,balta,kazma gibi eşyalar yanında dursun. Bloklarda aynı şekilde yanında dursun. Kendine set yapıp gidebilirsin.
sıradan _biri dedi: Köyde aşırı büyük maden buldum. Maden gidiyorum ikide bir moblara oluyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kalkan yapıp gir. Ayrıca kendine kılıç,balta,kazma gibi eşyalar yanında dursun. Bloklarda aynı şekilde yanında dursun. Kendine set yapıp gidebilirsin.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.823 Makaleler 8 Çözümler 110 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 24 Temmuz 2024 #3 sıradan _biri dedi: Köyde aşırı büyük maden buldum. Maden gidiyorum ikide bir moblara oluyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yanında her daim balta kılıç taşı. İskelet fazla çıkıyorsa kalkan yapabilirsin.
sıradan _biri dedi: Köyde aşırı büyük maden buldum. Maden gidiyorum ikide bir moblara oluyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yanında her daim balta kılıç taşı. İskelet fazla çıkıyorsa kalkan yapabilirsin.
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 24 Temmuz 2024 #4 Kalkan ve su kovası önemli bir de balta yaparsanız bir şey olmaz kalkan yapıp mobları creeper etrafında toplayıp patlatırsanız iyi olur.
Kalkan ve su kovası önemli bir de balta yaparsanız bir şey olmaz kalkan yapıp mobları creeper etrafında toplayıp patlatırsanız iyi olur.