Emiristy Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #1 Minecraft orijinal Launcher kullanıyorum oyuna girdiğimde herkes steve ve alex olarak gözüküyor sunucunun kendi haritasında skinim gözüküyor ama oyunda gözükmüyor yardım edin. Oyunu silip baştan yükledim.
Minecraft orijinal Launcher kullanıyorum oyuna girdiğimde herkes steve ve alex olarak gözüküyor sunucunun kendi haritasında skinim gözüküyor ama oyunda gözükmüyor yardım edin. Oyunu silip baştan yükledim.
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.680 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 16 Ekim 2022 #2 Başka sunucuda test ettin mi? Yani o sunucuya özel bir şeydir. Bir de girdiğin sunucu crack launcher ile girilebilecek bir sunucu mu?
Başka sunucuda test ettin mi? Yani o sunucuya özel bir şeydir. Bir de girdiğin sunucu crack launcher ile girilebilecek bir sunucu mu?
Emiristy Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #3 oguzhansr40 dedi: Başka sunucuda test ettin mi? Yani o sunucuya özel bir şeydir. Bir de girdiğin sunucu crack Launcher ile girilebilecek bir sunucu mu? Genişletmek için tıkla... Tek oyunucula denedim başka sunucularada baktım hepsinde böyle
oguzhansr40 dedi: Başka sunucuda test ettin mi? Yani o sunucuya özel bir şeydir. Bir de girdiğin sunucu crack Launcher ile girilebilecek bir sunucu mu? Genişletmek için tıkla... Tek oyunucula denedim başka sunucularada baktım hepsinde böyle
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 16 Ekim 2022 #4 Oyundaki herkesmi yoksa belirli kişiler mi ? genelde çoğu kişi skin girmeden giriyor.
Emiristy Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #5 Sgm33 dedi: Oyundaki herkesmi yoksa belirli kişiler mi? Genelde çoğu kişi skin girmeden giriyor. Genişletmek için tıkla... Yok sunucuya sadece orijinal hesaplar giriyor yani çoğu kişinin skini var benim de dahil ama steve ya da alex olarak gözüküyor.
Sgm33 dedi: Oyundaki herkesmi yoksa belirli kişiler mi? Genelde çoğu kişi skin girmeden giriyor. Genişletmek için tıkla... Yok sunucuya sadece orijinal hesaplar giriyor yani çoğu kişinin skini var benim de dahil ama steve ya da alex olarak gözüküyor.