Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 362 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #1 Merhaba bir tane dünyam var Survival oynuyorum. Hileleri nasıl kapatabilirim? Sürekli spectator moduna geçesim geliyor.
Merhaba bir tane dünyam var Survival oynuyorum. Hileleri nasıl kapatabilirim? Sürekli spectator moduna geçesim geliyor.
KS KS Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 362 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #11 quiKK dedi: Konsolu açıp /gamemode Survival yazdın mı? Genişletmek için tıkla... F3 F4 yaptığımda diğer oyun modlarına geçebiliyorum eymenbenyazıcı dedi: Orada Hilelere İzin Ver'i kapatacaksın bir kere tıklayıp. Genişletmek için tıkla... öyle yaptım hocam Artı 0 Eksi
quiKK dedi: Konsolu açıp /gamemode Survival yazdın mı? Genişletmek için tıkla... F3 F4 yaptığımda diğer oyun modlarına geçebiliyorum eymenbenyazıcı dedi: Orada Hilelere İzin Ver'i kapatacaksın bir kere tıklayıp. Genişletmek için tıkla... öyle yaptım hocam
eymenbenyazıcı Attopat Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #12 Gqkmen42 dedi: F3 F4 yaptığımda diğer oyun modlarına geçebiliyorum öyle yaptım hocam Genişletmek için tıkla... garip Artı 0 Eksi
Gqkmen42 dedi: F3 F4 yaptığımda diğer oyun modlarına geçebiliyorum öyle yaptım hocam Genişletmek için tıkla... garip
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 757 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 30 Mayıs 2025 #13 Gqkmen42 dedi: F3 F4 yaptığımda diğer oyun modlarına geçebiliyorum öyle yaptım hocam Genişletmek için tıkla... Kapatamazsın o zaman. Artı 0 Eksi
Gqkmen42 dedi: F3 F4 yaptığımda diğer oyun modlarına geçebiliyorum öyle yaptım hocam Genişletmek için tıkla... Kapatamazsın o zaman.