bruhist Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 13 Yer Middle Earth Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #11 Mineshaft bunlar. Mesa/Badlands biyomlarında yerüstüne çıkabilir.
UtkuetiTutku Femtopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #12 300319 dedi: Zehirli örümcek. Genişletmek için tıkla... Küçük mineshaft ise tek spawner oda zehirli. Büyük mineshaft ise 2 tane spawner biri zehirli biri zehirsiz
300319 dedi: Zehirli örümcek. Genişletmek için tıkla... Küçük mineshaft ise tek spawner oda zehirli. Büyük mineshaft ise 2 tane spawner biri zehirli biri zehirsiz
SA TR Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 7 Yer Ebott Dağı 202x yılında Meslek Undertale bağımlısı Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #13 Bu hem mineshaft hem de genellikle bataklıkta çıkan ve içinde büyücünün yaşadığı yer ve (artık nasıl oluyorsa) Pillagerların yaşadığı yer gibi duruyor.
Bu hem mineshaft hem de genellikle bataklıkta çıkan ve içinde büyücünün yaşadığı yer ve (artık nasıl oluyorsa) Pillagerların yaşadığı yer gibi duruyor.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.876 Çözümler 6 17 Mayıs 2021 #14 Halaxsi dedi: Ha tamam o zaman bende korkudan ölüyordum az daha bu ne diye. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Herobrine geldi diye mi?
Halaxsi dedi: Ha tamam o zaman bende korkudan ölüyordum az daha bu ne diye. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Herobrine geldi diye mi?
Halaxsi Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 450 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #15 Hiroo dedi: Herobrine geldi diye mi? Genişletmek için tıkla... Herobrine diye bir şey yok bile. Ama ne bileyim öylesine korktum işte.
Hiroo dedi: Herobrine geldi diye mi? Genişletmek için tıkla... Herobrine diye bir şey yok bile. Ama ne bileyim öylesine korktum işte.
BAY MİNECRAFT Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #16 Mineshift cidden içinde çok sandık ve altın oluyo