Sasukeeee Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ninja,Sasuke pataklamada doktora yapmış 9 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar bizim eski Hexxit'i oynuyordum. Tinker Consruct'ta giriş yaptım. Ancak kazma başı yapamıyorum, sürekli fotoğrafta gördüğünüz gibi oluyor. Dosya Ekleri sorun.png 715,1 KB · Görüntüleme: 256
Arkadaşlar bizim eski Hexxit'i oynuyordum. Tinker Consruct'ta giriş yaptım. Ancak kazma başı yapamıyorum, sürekli fotoğrafta gördüğünüz gibi oluyor.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 9 Ocak 2021 #2 Kendi sitesinden mi indirdiniz yoksa crack mi?
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.250 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #3 Gold pattern mı kullanıyorsun? Bir de boruyu uzatmadan deneyin.
Sasukeeee Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ninja,Sasuke pataklamada doktora yapmış 9 Ocak 2021 #4 SHER-LOCKED dedi: Gold pattern mı kullanıyorsun? Bir de boruyu uzatmadan deneyin. Genişletmek için tıkla... Gold pattern ne?
SHER-LOCKED dedi: Gold pattern mı kullanıyorsun? Bir de boruyu uzatmadan deneyin. Genişletmek için tıkla... Gold pattern ne?
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.250 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #5 Sasukeeee dedi: Gold pattern ne? Genişletmek için tıkla... Altından kalıp.
Sasukeeee Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ninja,Sasuke pataklamada doktora yapmış 9 Ocak 2021 #6 SHER-LOCKED dedi: Altından kalıp. Genişletmek için tıkla... Hayır tahta.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.250 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #7 Sasukeeee dedi: Hayır, tahta. Genişletmek için tıkla... Altından yapmanız gerekiyor. Bunun için taş kazma başı yapıp üstüne altın akıtmalısınız.
Sasukeeee dedi: Hayır, tahta. Genişletmek için tıkla... Altından yapmanız gerekiyor. Bunun için taş kazma başı yapıp üstüne altın akıtmalısınız.
Sasukeeee Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ninja,Sasuke pataklamada doktora yapmış 9 Ocak 2021 #8 SHER-LOCKED dedi: Altından yapmanız gerekiyor. Bunun için taş kazma başı yapıp üstüne altın akıtmalısınız. Genişletmek için tıkla... Taş kazma başı nasıl yapılıyor?
SHER-LOCKED dedi: Altından yapmanız gerekiyor. Bunun için taş kazma başı yapıp üstüne altın akıtmalısınız. Genişletmek için tıkla... Taş kazma başı nasıl yapılıyor?
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.250 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #9 Sasukeeee dedi: Taş kazma başı nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... YouTube'da aratabilirsiniz "tinkers construct rehber" olarak.
Sasukeeee dedi: Taş kazma başı nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... YouTube'da aratabilirsiniz "tinkers construct rehber" olarak.
Sasukeeee Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ninja,Sasuke pataklamada doktora yapmış 9 Ocak 2021 #10 SHER-LOCKED dedi: YouTube'da aratabilirsiniz "tinkers construct rehber" olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar çok karışık zahmet olmazsa anlatabilir misiniz? SHER-LOCKED dedi: YouTube'da aratabilirsiniz "tinkers construct rehber" olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen. Son düzenleme: 9 Ocak 2021
SHER-LOCKED dedi: YouTube'da aratabilirsiniz "tinkers construct rehber" olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar çok karışık zahmet olmazsa anlatabilir misiniz? SHER-LOCKED dedi: YouTube'da aratabilirsiniz "tinkers construct rehber" olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen.