Minecraft'ta kendi oluşturduğumuz mod paketi nasıl diğer arkadaşlarla paylaşılır?

Exis

Decapat
Daha fazla  
Minecraft'ta kendi başıma saatlerimi harcayıp teker teker mod seçerek kurduğum bir modpackim var, bunu arkadaşımla paylaşmak istiyorum nasıl paylaşabilirim?

Klasör olarak atabilirsiniz. Curseforge uygulaması ile de atılabilir.

Minecraft'ta kendi başıma saatlerimi harcayıp teker teker mod seçerek kurduğum bir modpackim var, bunu arkadaşımla paylaşmak istiyorum nasıl paylaşabilirim?
Curseforge falan mı? Değilse dosyaları al bir klasöre sıkıştır arkadaşlarına at onlarda modları kursunlar bu dosyadan.

Mediafire ile yapabilirsiniz olusturdugunuz mod paketini zip olarak sıkıştırın mediafire ile link oluşturun ve paylaşın

CurseForge falan mı? Değilse dosyaları al bir klasöre sıkıştır arkadaşlarına at onlarda modları kursunlar bu dosyadan.

Hocam klasöre sıkıştırıp atma işini bende yapabilirim o kadar değil de hangi platformdan yapacağım?

Hocam klasöre sıkıştırıp atma işini bende yapabilirim o kadar değil de hangi platformdan yapacağım?
Modları indirip indirip bir klasörde mi topladın? Hangi platformdan oluşturdun modpacki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…