Eesad Femtopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 Oyunun zor modda olmasına rağmen köylüyü zombiye ısırtınca bazen zombi köylü olmuyor. Sebebi nedir? (Aternos'tan kurdum)
Oyunun zor modda olmasına rağmen köylüyü zombiye ısırtınca bazen zombi köylü olmuyor. Sebebi nedir? (Aternos'tan kurdum)
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 22 Aralık 2024 #2 Hard modda oluşma ihtimali %50. Zombi tarafından öldürülünce. Edit: Hard modda %100 ihtimal karıştırmışım. Hard moda aldıktan sonra serveri yeniden yükleyin sorun çözülür.
Hard modda oluşma ihtimali %50. Zombi tarafından öldürülünce. Edit: Hard modda %100 ihtimal karıştırmışım. Hard moda aldıktan sonra serveri yeniden yükleyin sorun çözülür.
EtiCrax Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 520 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #3 Zombi olma şansı her zaman aynı olmuyor,bazen değişebiliyor. Hardcore olduğu için şans dahada düşer normalde %80 şans ile oluyor ama,hardcore'de %50
Zombi olma şansı her zaman aynı olmuyor,bazen değişebiliyor. Hardcore olduğu için şans dahada düşer normalde %80 şans ile oluyor ama,hardcore'de %50
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #4 Eesad dedi: Oyunun zor modda olmasına rağmen köylüyü zombiye ısırtınca bazen zombi köylü olmuyor. Sebebi nedir? (Aternos'tan kurdum) Genişletmek için tıkla... İhtimali var onun ondan dolayı ama pek oynayışı etkileyecek bir şey değil zaten.
Eesad dedi: Oyunun zor modda olmasına rağmen köylüyü zombiye ısırtınca bazen zombi köylü olmuyor. Sebebi nedir? (Aternos'tan kurdum) Genişletmek için tıkla... İhtimali var onun ondan dolayı ama pek oynayışı etkileyecek bir şey değil zaten.
Eesad Femtopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #5 %100 şans yapabiliyor muyuz?
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 22 Aralık 2024 #6 Anıl Sancak dedi: İhtimali var onun ondan dolayı ama pek oynayışı etkileyecek bir şey değil zaten. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle, insan yaptıktan sonra indirim yapmak için bilerek çeviriyoruz. Eesad dedi: %100 şans yapabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Hard modda %100 şans server yeniden başlatın olacaktır.
Anıl Sancak dedi: İhtimali var onun ondan dolayı ama pek oynayışı etkileyecek bir şey değil zaten. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle, insan yaptıktan sonra indirim yapmak için bilerek çeviriyoruz. Eesad dedi: %100 şans yapabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Hard modda %100 şans server yeniden başlatın olacaktır.
Eesad Femtopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #7 Zaten Aternos'tan oyun modunu hard a aldım ama bazen köylüler ölüyor.
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 22 Aralık 2024 #8 Eesad dedi: Zaten Aternos'tan oyun modunu hard a aldım ama bazen köylüler ölüyor. Genişletmek için tıkla... Hard'a aldıktan sonra server yeniden başlamazsa oyun modu değişmez.
Eesad dedi: Zaten Aternos'tan oyun modunu hard a aldım ama bazen köylüler ölüyor. Genişletmek için tıkla... Hard'a aldıktan sonra server yeniden başlamazsa oyun modu değişmez.
Eesad Femtopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #9 Tamam teşekkürler oyundan yapmadığım için olmamış.