theYoungly Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 32 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #1 Minecraft oynarken bir şey fark ettim köylüler bileme taşını reddediyor başlarını sallayıp arkalarını dönüyorlar. Bu bir hata mı yoksa normal mi? Dosya Ekleri 2025-08-24_13.51.30.png 1.012,6 KB · Görüntüleme: 42
Minecraft oynarken bir şey fark ettim köylüler bileme taşını reddediyor başlarını sallayıp arkalarını dönüyorlar. Bu bir hata mı yoksa normal mi?
Zhyreox Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 462 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #2 theYoungly dedi: Minecraft oynarken bir şey fark ettim köylüler bileme taşını reddediyor başlarını sallayıp arkalarını dönüyorlar. Bu bir hata mı yoksa normal mi? Genişletmek için tıkla... Hocam üstüne kapı koymussunuz ondan dolayı işi alamıyor kapıyı kaldırın öyle deneyin.
theYoungly dedi: Minecraft oynarken bir şey fark ettim köylüler bileme taşını reddediyor başlarını sallayıp arkalarını dönüyorlar. Bu bir hata mı yoksa normal mi? Genişletmek için tıkla... Hocam üstüne kapı koymussunuz ondan dolayı işi alamıyor kapıyı kaldırın öyle deneyin.
Taksi Naber Müdür Centipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 665 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #3 2 ihtimal var ya üstüne bir blok koyduğun için ya da devrimci bir köylü olduğu için.
Zhyreox Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 462 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #4 Taksi Naber Müdür dedi: 2 ihtimal var ya üstüne bir blok koyduğun için ya da devrimci bir köylü olduğu için. Genişletmek için tıkla...
Taksi Naber Müdür dedi: 2 ihtimal var ya üstüne bir blok koyduğun için ya da devrimci bir köylü olduğu için. Genişletmek için tıkla...