Minecraft'ta köylüler meslek almıyor

ElmasAdası

Femtopat
Daha fazla  
Bedrock sürüm: 1.21.82
Arkadaşlarımla bir ay önce Realm açtık ve bugün yeni bulduğumuz bir köyden mesleksiz olduğundan emin olduğumuz 10 adet köylüyü mekanımıza getirdik. Ama önüne meslek bloğunu koyduğumuzda meslek almıyor. Blokları kırıp tekrar koyuyorum yerlerini değiştiriyorum etki etmiyor. Oyundan çıkıp tekrar girdiğimizde, görünüş olarak köyde iken oldukları meslekleri almışlar ama köye tekrar gidip baktığımda bütün meslek bloklarının kırık olduğundan emin oldum. Ayrıca meslekli gözüken köylülere tıkladığımda takas ekranı açılmıyor. Ben bu köylüleri nasıl istediğim mesleğe getireceğim? Yardım edin.

Bir köylü meslek sahibi iken onunla alışveriş yaparsanız o meslekten çıkmıyor bloğunu kırsanız bile. Tek yol zombiye çevirip sonra düzeltmek. Alışveriş yapmadığınız halde iş almayan varsa da serseri köylü olabilir.

köylülerin mesleksiz olduğuna ve deli olmadığına emindim ve alışveriş yapmadım sonradan bloğunu koymadığım mesleği aldılar bir anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…