Minecraft'ta köylüler meslekleri rastgele alıyor

Qwuiss

Zeptopat
Daha fazla  
Selamlar. Minecraft oynuyorum uzun zamandır. Köylülere hiç uğraşamam genelde. Ama büyülu kitap gerekiyor. Mesela doğadan bulduğum bir zombi köylüyü çeviriyorum ama anında meslek alıyor. Mesela haritacı oldu ama haritacı masası yoktu. Random alıyorlar yani. Ne yapmalıyım? Not: Bedrock Edition.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bulduğunuz zombi köylü belki çok uzaklardan sizin gittiğiniz yerlerden geçerek size ulaştı sizde onu köylüye çevirdiniz o köylü eskiden hangi işi yapıyorsa o işi yapmaya devam eder taki siz o masayı kırana kadar mesleği olan köylünün dönüşme olasılığı çok yüksektir.

Merhaba bulduğunuz zombi köylü belki çok uzaklardan sizin gittiğiniz yerlerden geçerek size ulaştı sizde onu köylüye çevirdiniz o köylü eskiden hangi işi yapıyorsa o işi yapmaya devam eder taki siz o masayı kırana kadar mesleği olan köylünün dönüşme olasılığı çok yüksektir.

Teşekkürler cevap için. Mesela mob spawnerinden bulduğum zombi köylüyü çeviriyorum onda da oluyor bu olay. Yani yeni spawnlanmış olarak çevirdiğimdede aynı. Belki oyunun belli bir ayarını bilmiyorumdur. Araştıracağım.

Teşekkürler cevap için. Mesela mob spawnerinden bulduğum zombi köylüyü çeviriyorum onda da oluyor bu olay. Yani yeni spawnlanmış olarak çevirdiğimdede aynı. Belki oyunun belli bir ayarını bilmiyorumdur. Araştıracağım.

Dediğinizi anladım gerçekten tuhaf ben tam tersi anlamışım kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı