Miricom Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #1 Mesela ben mağara ararken gün bitsin istemiyorum. Hızlı bir yol istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2024
Mesela ben mağara ararken gün bitsin istemiyorum. Hızlı bir yol istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür?
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.454 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #2 Seed Map - Minecraft App An online map viewer that helps you find new Minecraft seeds and locate biomes, structures, slime chunks and other features in your current world. www.chunkbase.com Böyle bir site var oynadığın seedi atıyorsun sana ravine konumlarını falan gösteriyor. Artı 0 Eksi
Seed Map - Minecraft App An online map viewer that helps you find new Minecraft seeds and locate biomes, structures, slime chunks and other features in your current world. www.chunkbase.com Böyle bir site var oynadığın seedi atıyorsun sana ravine konumlarını falan gösteriyor.
7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 13 Kasım 2024 #3 Miricom dedi: Mesela ben mağara ararken gün bitsin istemiyorum. Hızlı bir yol istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Var ancak hileye giriyor. Yukarıda da dendiği gibi o siteye girip oyunda ki tüm structure'leri bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Miricom dedi: Mesela ben mağara ararken gün bitsin istemiyorum. Hızlı bir yol istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Var ancak hileye giriyor. Yukarıda da dendiği gibi o siteye girip oyunda ki tüm structure'leri bulabilirsiniz.