A Ali Özkan 4433 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 142 Çözümler 2 15 Ekim 2020 #1 Bazı Minecraft videoları izliyorum sol elde tutarken meşaleyi o meşale ışık saçıyor. O mod mu mod ise link verir misiniz?
Bazı Minecraft videoları izliyorum sol elde tutarken meşaleyi o meşale ışık saçıyor. O mod mu mod ise link verir misiniz?
Çözüm Ellie Williams 15 Ekim 2020 OptiFine sayesinde. OptiFine kuruluyken "Dinamik Işıklar" seçeneğini açarsanız ışık yayan bloklar item halindeyken de ışık yayarlar.
OptiFine sayesinde. OptiFine kuruluyken "Dinamik Işıklar" seçeneğini açarsanız ışık yayan bloklar item halindeyken de ışık yayarlar.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.035 Makaleler 3 Çözümler 12 15 Ekim 2020 #2 Ali Özkan 4433 dedi: Bazı Minecraft videoları izliyorum sol elde tutarken meşaleyi o meşale ışık saçıyor. O mod mu mod ise link verir misiniz? Genişletmek için tıkla... OptiFine diye aratıp kurmanız lazım basit işlem aslında. Artı 0 Eksi
Ali Özkan 4433 dedi: Bazı Minecraft videoları izliyorum sol elde tutarken meşaleyi o meşale ışık saçıyor. O mod mu mod ise link verir misiniz? Genişletmek için tıkla... OptiFine diye aratıp kurmanız lazım basit işlem aslında.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 15 Ekim 2020 #3 OptiFine sayesinde. OptiFine kuruluyken "Dinamik Işıklar" seçeneğini açarsanız ışık yayan bloklar item halindeyken de ışık yayarlar. Artı 2 Eksi Çözüm
OptiFine sayesinde. OptiFine kuruluyken "Dinamik Işıklar" seçeneğini açarsanız ışık yayan bloklar item halindeyken de ışık yayarlar.
R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 15 Ekim 2020 #4 optifine yüklemeli ve ayarlardan dinamik ışıklandırmayı açmalısınız. Artı 1 Eksi
arda662 Kilopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 1.231 Makaleler 6 Çözümler 26 Yer Mersin 15 Ekim 2020 #5 OptiFine'a kurulan shader packler sayesinde hem meşale hem de çoğu eşya için çok iyi yansımalara sahip olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
OptiFine'a kurulan shader packler sayesinde hem meşale hem de çoğu eşya için çok iyi yansımalara sahip olabilirsiniz.
KS KS A Ali Özkan 4433 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 142 Çözümler 2 15 Ekim 2020 #6 Tamam teşekkürler. OptiFine var nasıl açacağımı bilmiyordum. Artı 0 Eksi
R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 15 Ekim 2020 #7 arda662 dedi: OptiFine'a kurulan shader packler sayesinde hem meşale hem de çoğu eşya için çok iyi yansımalara sahip olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Shader kullanmadan da elindeki meşalenin ışık yaymasını sağlayabilir. Artı 0 Eksi
arda662 dedi: OptiFine'a kurulan shader packler sayesinde hem meşale hem de çoğu eşya için çok iyi yansımalara sahip olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Shader kullanmadan da elindeki meşalenin ışık yaymasını sağlayabilir.
Megansi Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.359 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #8 Dynamic Lights ayarından açabilirsiniz. Shader gerek yok. Artı -1 Eksi
arda662 Kilopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 1.231 Makaleler 6 Çözümler 26 Yer Mersin 15 Ekim 2020 #9 recepEmirhan dedi: Shader kullanmadan da elindeki meşalenin ışık yaymasını sağlayabilir. Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum zaten çoğu kullanıcı yazmış ben ekstra bir şeyler katmak istedim. Artı 0 Eksi
recepEmirhan dedi: Shader kullanmadan da elindeki meşalenin ışık yaymasını sağlayabilir. Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum zaten çoğu kullanıcı yazmış ben ekstra bir şeyler katmak istedim.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 15 Ekim 2020 #10 Ali Özkan 4433 dedi: Tamam teşekkürler. OptiFine var nasıl açacağımı bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Profillerde sürüm seçtiğiniz yerden, adında "OptiFine" yazan bir sürümü seçmeniz gerekiyor. Megansi dedi: Smooth Lighting Level ayarından açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yumuşak ışıklandırma ayrı bir şey. Artı 0 Eksi
Ali Özkan 4433 dedi: Tamam teşekkürler. OptiFine var nasıl açacağımı bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Profillerde sürüm seçtiğiniz yerden, adında "OptiFine" yazan bir sürümü seçmeniz gerekiyor. Megansi dedi: Smooth Lighting Level ayarından açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yumuşak ışıklandırma ayrı bir şey.