icebkr Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 33 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar Minecraft'ta her TikTok'tan takipçi geldiğinde zombi vs spawn edebileceğim bir mod yapmak istiyorum. Hazır bir mod var mı ya da yapabileceğim uygulama?
Arkadaşlar Minecraft'ta her TikTok'tan takipçi geldiğinde zombi vs spawn edebileceğim bir mod yapmak istiyorum. Hazır bir mod var mı ya da yapabileceğim uygulama?
jhonnydepp Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.068 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #2 Sanmıyorum. Shorts'ta gördüğün "Her takip ettiğinizde cezası artacak." mekaniği gerçek değil.
zoin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 855 Çözümler 4 4 Mayıs 2023 #3 Öyle bir şey yok dostum o videoların hepsi yalan kendi koyup çekip duruyor sadece.
Learnof Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 838 Çözümler 6 Yer Detroit 4 Mayıs 2023 #4 Çok iyi bir yazılımcı belki yapar ama uğraşmazlar. Mod işi değil yazılım işi o söylemiş olduğunuz.
icebkr Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 33 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #5 Learnof dedi: Çok iyi bir yazılımcı belki yapar ama uğraşmazlar. Mod işi değil yazılım işi o söylemiş olduğunuz. Genişletmek için tıkla... Yayında yapıyorlar her bağış geldiğinde zombi vs spawn oluyor bor bilginiz yok mu? jhonnydepp dedi: Sanmıyorum. Shorts'ta gördüğün "Her takip ettiğinizde cezası artacak." mekaniği gerçek değil. Genişletmek için tıkla... Hayır her hediye geldiğinde oyunda mob spawn oluyor onu soruyorum
Learnof dedi: Çok iyi bir yazılımcı belki yapar ama uğraşmazlar. Mod işi değil yazılım işi o söylemiş olduğunuz. Genişletmek için tıkla... Yayında yapıyorlar her bağış geldiğinde zombi vs spawn oluyor bor bilginiz yok mu? jhonnydepp dedi: Sanmıyorum. Shorts'ta gördüğün "Her takip ettiğinizde cezası artacak." mekaniği gerçek değil. Genişletmek için tıkla... Hayır her hediye geldiğinde oyunda mob spawn oluyor onu soruyorum