Minecraft'ımı modladıktan sonra ilk kez böyle bir hata ile karşılaştım. Sürümlerim doğru. Sağdaki tuşa tıkladığımda bazı modlar işlevini kaybediyor ve çalışmamaya başlıyor. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Modlar doğru sürüm olmasına rağmen bu hatayı veriyor.
Minecraft'ımı modladıktan sonra ilk kez böyle bir hata ile karşılaştım. Sürümlerim doğru. Sağdaki tuşa tıkladığımda bazı modlar işlevini kaybediyor ve çalışmamaya başlıyor. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Sorunu çözdüm. Kullandığın modlardan bazıları çakışıyordur. Benim mod paketimde "create: Easy structures" modu sıkıntı çıkarıyormuş. Modları grup grup birlikte çalıştırarak deneme yanılma yöntemiyle anladım. Hızlı bir çözüm var mıdır bilmiyorum.
Ve bazı gerekli modları indirmemiş olabilirsin. Bazı modlar bağımlılıkları olsa bile bazen bunu indirmen gerektiğini söylemeyebilir. "supplementaries" moduda sıkıntı çıkarıyordu. Biraz araştırma sonucunda "moonlight API" modunu indirince çalışacağını buldum.