marireaa Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #1 Merhaba bu Minecraft'ta mod nereden kurulur, biliyor musunuz? Ejderhanı nasıl eğitirsin modunu kurmak istiyorum, nereden yapabilirim?
Merhaba bu Minecraft'ta mod nereden kurulur, biliyor musunuz? Ejderhanı nasıl eğitirsin modunu kurmak istiyorum, nereden yapabilirim?
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.830 Makaleler 2 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 13 Nisan 2025 #2 marireaa dedi: Merhaba bu Minecraft'ta mod nereden kurulur, biliyor musunuz? Ejderhanı nasıl eğitirsin modunu kurmak istiyorum, nereden yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulama olarak Curseforge kullan. Web'den indirip kullanacaksan Mondrith ve Curseforge gayet iyidir.
marireaa dedi: Merhaba bu Minecraft'ta mod nereden kurulur, biliyor musunuz? Ejderhanı nasıl eğitirsin modunu kurmak istiyorum, nereden yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulama olarak Curseforge kullan. Web'den indirip kullanacaksan Mondrith ve Curseforge gayet iyidir.
marireaa Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #3 xmatugfg dedi: Uygulama olarak CurseForge kullan. Web'den indirip kullanacaksan mondrith ve CurseForge gayet iyidir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
xmatugfg dedi: Uygulama olarak CurseForge kullan. Web'den indirip kullanacaksan mondrith ve CurseForge gayet iyidir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.