GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 19 Mayıs 2024 #11 https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/kotlin-for-forge/files/3675495 Şu modu indirip kurun daha sonrasında RAM artırmayı deneyin. RAM yüzünden olabilir.
https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/kotlin-for-forge/files/3675495 Şu modu indirip kurun daha sonrasında RAM artırmayı deneyin. RAM yüzünden olabilir.
TLHXK9 Femtopat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #12 GerginGörünüşlüAdam dedi: https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/kotlin-for-forge/files/3675495 Şu modu indirip kurun daha sonrasında RAM artırmayı deneyin. RAM yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... minecraft açılıyor sadece yeni dünya açılmıyor
GerginGörünüşlüAdam dedi: https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/kotlin-for-forge/files/3675495 Şu modu indirip kurun daha sonrasında RAM artırmayı deneyin. RAM yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... minecraft açılıyor sadece yeni dünya açılmıyor
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 19 Mayıs 2024 #13 Dediğimi deneyin bir.
TLHXK9 Femtopat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #14 GerginGörünüşlüAdam dedi: Dediğimi deneyin bir. Genişletmek için tıkla... deniyorum GerginGörünüşlüAdam dedi: Dediğimi deneyin bir. Genişletmek için tıkla... 3072 mb ram atanmış mc ye GerginGörünüşlüAdam dedi: Dediğimi deneyin bir. Genişletmek için tıkla... birşey değişmedi @GerginGörünüşlüAdam Son düzenleme: 19 Mayıs 2024
GerginGörünüşlüAdam dedi: Dediğimi deneyin bir. Genişletmek için tıkla... deniyorum GerginGörünüşlüAdam dedi: Dediğimi deneyin bir. Genişletmek için tıkla... 3072 mb ram atanmış mc ye GerginGörünüşlüAdam dedi: Dediğimi deneyin bir. Genişletmek için tıkla... birşey değişmedi @GerginGörünüşlüAdam
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 19 Mayıs 2024 #15 Burda yükleme yazıyor ama dünyayı oluşturuyor musunuz yoksa varolan dünyayı mı yüklüyorsunuz?
TLHXK9 Femtopat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #16 GerginGörünüşlüAdam dedi: Burada yükleme yazıyor ama dünyayı oluşturuyor musunuz yoksa var olan dünyayı mı yüklüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Oluşturuyorum. @GerginGörünüşlüAdam @GerginGörünüşlüAdam mod listesini yapıp atayim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2024
GerginGörünüşlüAdam dedi: Burada yükleme yazıyor ama dünyayı oluşturuyor musunuz yoksa var olan dünyayı mı yüklüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Oluşturuyorum. @GerginGörünüşlüAdam @GerginGörünüşlüAdam mod listesini yapıp atayim mi?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 19 Mayıs 2024 #17 Mods dosyasını zip yapıp atar mısın. Google drive'a yükleyebilirsin. Ben de deneyeyim bir.
TLHXK9 Femtopat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #18 GerginGörünüşlüAdam dedi: Mods dosyasını ZIP yapıp atar mısın? Google Drive'a yükleyebilirsin. Ben de deneyeyim bir. Genişletmek için tıkla... Maalesef nasıl yapildigini bilmiyorum sanirim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2024
GerginGörünüşlüAdam dedi: Mods dosyasını ZIP yapıp atar mısın? Google Drive'a yükleyebilirsin. Ben de deneyeyim bir. Genişletmek için tıkla... Maalesef nasıl yapildigini bilmiyorum sanirim.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 19 Mayıs 2024 #19 Modları yaz o zaman buraya bakalım bir.
TLHXK9 Femtopat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #20 GerginGörünüşlüAdam dedi: Mods dosyasını ZIP yapıp atar mısın? Google Drive'a yükleyebilirsin. Ben de deneyeyim bir. Genişletmek için tıkla... Sanırım yapıyorum. GerginGörünüşlüAdam dedi: Modları yaz o zaman buraya bakalım bir. Genişletmek için tıkla... Atıyorum 106 MB biraz zor iniyor. @GerginGörünüşlüAdam GerginGörünüşlüAdam dedi: Modları yaz o zaman buraya bakalım bir. Genişletmek için tıkla... Sadece bu 4 mod sıkıntı yaratıyor artık. @GerginGörünüşlüAdam Son düzenleme: 19 Mayıs 2024
GerginGörünüşlüAdam dedi: Mods dosyasını ZIP yapıp atar mısın? Google Drive'a yükleyebilirsin. Ben de deneyeyim bir. Genişletmek için tıkla... Sanırım yapıyorum. GerginGörünüşlüAdam dedi: Modları yaz o zaman buraya bakalım bir. Genişletmek için tıkla... Atıyorum 106 MB biraz zor iniyor. @GerginGörünüşlüAdam GerginGörünüşlüAdam dedi: Modları yaz o zaman buraya bakalım bir. Genişletmek için tıkla... Sadece bu 4 mod sıkıntı yaratıyor artık. @GerginGörünüşlüAdam