SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 28 Haziran 2021 #1 Minecraft haritasını incelemek için pek çok yazılım bulunuyor. Örneğin MCEdit, Mineways, World Painter vs. Ben şöyle bir yazılım arıyorum. Modların olduğu dizini inceleyerek dokuları çekecek ve mod haritasındaki objeler görünecek.
Minecraft haritasını incelemek için pek çok yazılım bulunuyor. Örneğin MCEdit, Mineways, World Painter vs. Ben şöyle bir yazılım arıyorum. Modların olduğu dizini inceleyerek dokuları çekecek ve mod haritasındaki objeler görünecek.
GamersPro Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #2 Hocam ekran görüntüsünü güzelleştirmek için mi? Öyleyse RTX olabilir.(ekran kartınız minimum RTX 2060 ise tabii ki)
Hocam ekran görüntüsünü güzelleştirmek için mi? Öyleyse RTX olabilir.(ekran kartınız minimum RTX 2060 ise tabii ki)
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 28 Haziran 2021 #3 GamersPro dedi: Hocam ekran görüntüsünü güzelleştirmek için mi? Öyleyse RTX olabilir.(ekran kartınız minimum RTX 2060 ise tabii ki) Genişletmek için tıkla... Ekran kartının konu ile ne ilgisi var? Ekran kartı düşüncesi aklınıza nasıl geldi merak ediyorum.
GamersPro dedi: Hocam ekran görüntüsünü güzelleştirmek için mi? Öyleyse RTX olabilir.(ekran kartınız minimum RTX 2060 ise tabii ki) Genişletmek için tıkla... Ekran kartının konu ile ne ilgisi var? Ekran kartı düşüncesi aklınıza nasıl geldi merak ediyorum.
GamersPro Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #4 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Ekran kartının konu ile ne ilgisi var? Ekran kartı düşüncesi aklınıza nasıl geldi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam grafik güzelleştirmek için RTX paketi var. Ama RTX destekli bir ekran kartınız olmalı.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Ekran kartının konu ile ne ilgisi var? Ekran kartı düşüncesi aklınıza nasıl geldi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam grafik güzelleştirmek için RTX paketi var. Ama RTX destekli bir ekran kartınız olmalı.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 28 Haziran 2021 #5 GamersPro dedi: Hocam grafik güzelleştirmek için RTX paketi var. Ama RTX destekli bir ekran kartınız olmalı. Genişletmek için tıkla... Konu grafik güzelleştirmek değil ki.
GamersPro dedi: Hocam grafik güzelleştirmek için RTX paketi var. Ama RTX destekli bir ekran kartınız olmalı. Genişletmek için tıkla... Konu grafik güzelleştirmek değil ki.
GamersPro Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #6 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Konu grafik güzelleştirmek değil ki. Genişletmek için tıkla... Ney peki hocam harita obje görünümü demişsiniz.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Konu grafik güzelleştirmek değil ki. Genişletmek için tıkla... Ney peki hocam harita obje görünümü demişsiniz.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 28 Haziran 2021 #7 GamersPro dedi: Ney peki hocam harita obje görünümü demişsiniz. Genişletmek için tıkla... SadeceBirİnsanAHuman dedi: Minecraft haritasını incelemek için pek çok yazılım bulunuyor. Örneğin MCEdit, Mineways, World Painter vs. Ben şöyle bir yazılım arıyorum. Modların olduğu dizini inceleyerek dokuları çekecek ve mod haritasındaki objeler görünecek. Genişletmek için tıkla... Mod bloklarından bahsediyorum. Güzelleştirme ile ilgili veya grafik kalitesini arttırmayla alakalı bir şey yazmıyor.
GamersPro dedi: Ney peki hocam harita obje görünümü demişsiniz. Genişletmek için tıkla... SadeceBirİnsanAHuman dedi: Minecraft haritasını incelemek için pek çok yazılım bulunuyor. Örneğin MCEdit, Mineways, World Painter vs. Ben şöyle bir yazılım arıyorum. Modların olduğu dizini inceleyerek dokuları çekecek ve mod haritasındaki objeler görünecek. Genişletmek için tıkla... Mod bloklarından bahsediyorum. Güzelleştirme ile ilgili veya grafik kalitesini arttırmayla alakalı bir şey yazmıyor.
GamersPro Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #8 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Mod bloklarından bahsediyorum. Güzelleştirme ile ilgili veya grafik kalitesini arttırmayla alakalı bir şey yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam pardon ben mod blokların doku incelemesinden dolayı RTX önerdim.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Mod bloklarından bahsediyorum. Güzelleştirme ile ilgili veya grafik kalitesini arttırmayla alakalı bir şey yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam pardon ben mod blokların doku incelemesinden dolayı RTX önerdim.