Minecraft'ta modlu sunucu nasıl kurulur?

Cloxed

Femtopat
Daha fazla  
Minecraft'ta arkadaşlar ile modlu sunucu kurmak istiyoruz. Nasıl yapacağız tam bilmiyoruz, bilgisi olan biri varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft'ta arkadaşlar ile modlu sunucu kurmak istiyoruz. Nasıl yapacağız tam bilmiyoruz, bilgisi olan biri varsa yardım edebilir mi?

Premium hesabınız varsa Essential modu ile birlikte oynayabilirsiniz.

Aternos'tan server açıp yap. Senin için hem en kolay hem de en uygun seçenek olur.

Hocam orada bazı modların olmadığını söylüyor arkadaşlar ve laglıymış galiba bilginiz nedir?

Premium hesabınız varsa Essential modu ile birlikte oynayabilirsiniz.

Maalesef hocam hiçbirimizde yok.

Hocam falix deneyebilirsiniz.

Güvenilir mi hocam ve daha uygunu var mıdır?

Hocam orada bazı modların olmadığını söylüyor arkadaşlar ve laglıymış galiba bilginiz nedir?

Ücretsiz versiyonu deneyebilirsiniz. Güvenilir Ben hiç güvenlik ile sorun yaşamadım.

Sadece az indirmeli kalitesiz modlar yok. Ayrıca laglı değil. Bir sunucuya 100 mod kurarsanız lag yapar tabii.

Aternos'tan server açıp yap. Senin için hem en kolay hem de en uygun seçenek olur.

Aternos modsuzda bile lag yaparken mod yüklediğin zaman oynanmaz hale gelir paranız varsa VDS alın ya da gidin kendi pcnizde kurun iyiyse eğer PC'niz ayrıca kullanacağınız moda göre değilşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…