Cloxed Femtopat Katılım 28 Nisan 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #1 Minecraft'ta arkadaşlar ile modlu sunucu kurmak istiyoruz. Nasıl yapacağız tam bilmiyoruz, bilgisi olan biri varsa yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2025
Minecraft'ta arkadaşlar ile modlu sunucu kurmak istiyoruz. Nasıl yapacağız tam bilmiyoruz, bilgisi olan biri varsa yardım edebilir mi?
Dany1 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Mayıs 2025 #2 Cloxed dedi: Minecraft'ta arkadaşlar ile modlu sunucu kurmak istiyoruz. Nasıl yapacağız tam bilmiyoruz, bilgisi olan biri varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Aternos'tan server açıp yap. Senin için hem en kolay hem de en uygun seçenek olur. Artı 0 Eksi
Cloxed dedi: Minecraft'ta arkadaşlar ile modlu sunucu kurmak istiyoruz. Nasıl yapacağız tam bilmiyoruz, bilgisi olan biri varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Aternos'tan server açıp yap. Senin için hem en kolay hem de en uygun seçenek olur.
EmirKaira Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Geforce 940mx i57200U 8gb ram Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #3 Cloxed dedi: Minecraft'ta arkadaşlar ile modlu sunucu kurmak istiyoruz. Nasıl yapacağız tam bilmiyoruz, bilgisi olan biri varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Premium hesabınız varsa Essential modu ile birlikte oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Cloxed dedi: Minecraft'ta arkadaşlar ile modlu sunucu kurmak istiyoruz. Nasıl yapacağız tam bilmiyoruz, bilgisi olan biri varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Premium hesabınız varsa Essential modu ile birlikte oynayabilirsiniz.
efegerger Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 18 Mayıs 2025 #4 Cloxed dedi: Minecraft'ta arkadaşlar ile modlu sunucu kurmak istiyoruz. Nasıl yapacağız tam bilmiyoruz, bilgisi olan biri varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Falix Deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Cloxed dedi: Minecraft'ta arkadaşlar ile modlu sunucu kurmak istiyoruz. Nasıl yapacağız tam bilmiyoruz, bilgisi olan biri varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Falix Deneyebilirsiniz.
KS KS Cloxed Femtopat Katılım 28 Nisan 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #5 Dany1 dedi: Aternos'tan server açıp yap. Senin için hem en kolay hem de en uygun seçenek olur. Genişletmek için tıkla... Hocam orada bazı modların olmadığını söylüyor arkadaşlar ve laglıymış galiba bilginiz nedir? EmirKaira dedi: Premium hesabınız varsa Essential modu ile birlikte oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam hiçbirimizde yok. efegerger dedi: Hocam falix deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi hocam ve daha uygunu var mıdır? Artı 0 Eksi
Dany1 dedi: Aternos'tan server açıp yap. Senin için hem en kolay hem de en uygun seçenek olur. Genişletmek için tıkla... Hocam orada bazı modların olmadığını söylüyor arkadaşlar ve laglıymış galiba bilginiz nedir? EmirKaira dedi: Premium hesabınız varsa Essential modu ile birlikte oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam hiçbirimizde yok. efegerger dedi: Hocam falix deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi hocam ve daha uygunu var mıdır?
efegerger Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 18 Mayıs 2025 #6 Cloxed dedi: Hocam orada bazı modların olmadığını söylüyor arkadaşlar ve laglıymış galiba bilginiz nedir? Maalesef hocam hiçbirimizde yok. Güvenilir mi hocam ve daha uygunu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz versiyonu deneyebilirsiniz. Güvenilir Ben hiç güvenlik ile sorun yaşamadım. Artı 0 Eksi
Cloxed dedi: Hocam orada bazı modların olmadığını söylüyor arkadaşlar ve laglıymış galiba bilginiz nedir? Maalesef hocam hiçbirimizde yok. Güvenilir mi hocam ve daha uygunu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz versiyonu deneyebilirsiniz. Güvenilir Ben hiç güvenlik ile sorun yaşamadım.
Dany1 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Mayıs 2025 #7 Cloxed dedi: Hocam orada bazı modların olmadığını söylüyor arkadaşlar ve laglıymış galiba bilginiz nedir? Maalesef hocam hiçbirimizde yok. Güvenilir mi hocam ve daha uygunu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sadece az indirmeli kalitesiz modlar yok. Ayrıca laglı değil. Bir sunucuya 100 mod kurarsanız lag yapar tabii. Artı 0 Eksi
Cloxed dedi: Hocam orada bazı modların olmadığını söylüyor arkadaşlar ve laglıymış galiba bilginiz nedir? Maalesef hocam hiçbirimizde yok. Güvenilir mi hocam ve daha uygunu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sadece az indirmeli kalitesiz modlar yok. Ayrıca laglı değil. Bir sunucuya 100 mod kurarsanız lag yapar tabii.
EmirKaira Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Geforce 940mx i57200U 8gb ram Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #8 efegerger dedi: Hocam falix deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam falix kapanmamış mıydı yanlışım varsa düzeltin. Artı 0 Eksi
efegerger dedi: Hocam falix deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam falix kapanmamış mıydı yanlışım varsa düzeltin.
efegerger Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 31 Mayıs 2025 #9 EmirKaira dedi: Hocam falix kapanmamış mıydı yanlışım varsa düzeltin. Genişletmek için tıkla... Hocam tam kapalı değil sadece hesap açarken VPN açmak gerekiyor. Artı 0 Eksi
EmirKaira dedi: Hocam falix kapanmamış mıydı yanlışım varsa düzeltin. Genişletmek için tıkla... Hocam tam kapalı değil sadece hesap açarken VPN açmak gerekiyor.
YUSER Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 367 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 8GB İntel i5 12500H 16GB DD4 RAM Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #10 Dany1 dedi: Aternos'tan server açıp yap. Senin için hem en kolay hem de en uygun seçenek olur. Genişletmek için tıkla... Aternos modsuzda bile lag yaparken mod yüklediğin zaman oynanmaz hale gelir paranız varsa VDS alın ya da gidin kendi pcnizde kurun iyiyse eğer PC'niz ayrıca kullanacağınız moda göre değilşir. Artı 0 Eksi
Dany1 dedi: Aternos'tan server açıp yap. Senin için hem en kolay hem de en uygun seçenek olur. Genişletmek için tıkla... Aternos modsuzda bile lag yaparken mod yüklediğin zaman oynanmaz hale gelir paranız varsa VDS alın ya da gidin kendi pcnizde kurun iyiyse eğer PC'niz ayrıca kullanacağınız moda göre değilşir.