Rivialı_Geralt08 Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ağustos 2025 #1 Bir videoda gördüm, birisi Minecraft'ta ChatGPT'yle oynuyordu. Bende TLauncher var. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2025
Bir videoda gördüm, birisi Minecraft'ta ChatGPT'yle oynuyordu. Bende TLauncher var. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
Ewmirk1 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 859 Çözümler 21 Yer Adana 11 Ağustos 2025 #2 Sitede korsana destek yok. Sizin oynadığınız korsan da işe yarar mı bilmiyorum ama bu videoda ChatGPT ile beraber nasıl oynanacağını gösteriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Sitede korsana destek yok. Sizin oynadığınız korsan da işe yarar mı bilmiyorum ama bu videoda ChatGPT ile beraber nasıl oynanacağını gösteriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et