Minecraft'ta nasıl hızlı gelişilir?

19atakan05

Centipat
Yer
Adana
Arkadaşlar arkadaşımla iddaya girdik, kim daha çok 30 gün boyunca gelişirse o kazanır diye ama ben hayatım boyunca çok az MC oynadım. Nasıl hızlı gelişeceğimi bilmiyorum. Biraz taktik verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle başladığın dünyayı iyi incelemen gerekiyor. Başlangıçta odun kazma sonra taş demir bulduğun zaman yerleşme olarak planını yap ve düz olan yere yerleşmek daha iyi olur. Oynatma listesindeki videoları izlersen senin için daha iyi olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Odun topladıktan sonra ev yapmak yerine önce madene in ilk başlarda çoğu vaktini madende geçir. Ev basit iş eşyaların iyi olduktan sonra işlerini 2 katı hızlı halledersin.

Minecraft 3-5 günde öğrenilecek oyun değil. Sık sık oynayıp iyice çözmeniz gerekir. Oyunu da pek oynamadığınızı ve bu sebeple yeterli bilgiye sahip olmadığınızı belirtmişsiniz. Arkadaşlarınıza durumu açıklayın, oyunu sık sık oynayın ve iyice çözün. Ardından o iddiaya girme zamanı gelir :)

Farm yapabilirsiniz. Uyurken farmlar durmadan çalışırken ne farmı yaptıysanız o birikir.
Onun haricinde mantıksız olan bir kaç şey var
1-2 Taraftan birinin hile kullanmadığı veya xray kullanmadığı nasıl anlaşılcak?
2-Neye göre daha çok gelişmiş kazancak?
3-Arkadaşınızın aklında işini kolaylaştırcak bir seed olabilir.
Bunların kolay çözümü bence sunucu açabilcek 3.bir kişi bulunuz tarafsız biri olmalı. Sunucuya gerekli pluginler kurulmalı. Ve her oyuna girmeden önce birbirinize hile kontrolünden geçirseniz iyi olur.

Odun kır taş kaz yap madene gir demir topla zırh, kazma, balta ve kürek yap, biraz odun topla sonra küçük geçici bir ev yap oraya koyun, inek, tavuk topla çiftleştir yemek sorunun olmasın, ayrıca onlara yemek sağlamak için büyük bir tarla yap sonra köy ara demir farmı yap, köylülerden 2 tanesi ile köylü üretimine geç yeni köylüleri Zombi'ye çevir sonra altın ve zayıflık iksiri ile normal köylüye çevir, belirli işler ile elmas aletleri çok ucuza getirt ondan sonra barut farmı yap barut farmı kasılırken stak stak kum topla bir sürü tnt yap Nether'a git düz bir doğrultuda doğru kaz sonra arasında 5-6 blok boşluk bırakarak çıkışa doğru tnt döşe sondakini ateşe ver, uzun tüneller açılacak oradan netheriet topla sonra ejderhayı öldürmek için hazırlık yap End'e git ejderhayı öldür Endcity'lere gidip elytra bulki işin hızlansın sonra kağıt farmı yap ayrıca daha önce yaptığın barut farmı ile roket sıkıntını çöz sonra etrafı araştır ve güzel bir yere yerleş.

@RMC Team adlı hocamızın köylü fikri gayet iyi başlangıç için ama elmas bulmanın zaten basit olduğunu düşünüyorum onun yerine köylülerden büyü almasının daha iyi olcağını düşünüyorum. TNT işine gelirsek bir açıkdan yararlanılarak sınırsız tnt fırlatan bir sistem yapılabiliyor. Youtubeda videoları bulunuyor o sistemle tek tnt ile tasarruf edilebilir o barut farmından gelen barutları rokete harcasa daha iyi olur. Kağıt farmını erkenden yapsa iyi olur. Kağıt roket için lazım.

Arkadaşlar arkadaşımla iddaya girdik, kim daha çok 30 gün boyunca gelişirse o kazanır diye ama ben hayatım boyunca çok az MC oynadım. Nasıl hızlı gelişeceğimi bilmiyorum. Biraz taktik verirseniz sevinirim.

Şimdi dostum neyde gelişeceksin ona göre söyleyebilirim. PvP'de gelişeceksen olta atmayı iyi öğren pratik yap ama normal odun kırma vs falansa YouTube'dan videolar izle ya da etrafını iyi incele. Sana Badlion 2015 oyuncusu olarak bir tavsiye olta atmayı cidden çok iyi kavramaya bak :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı