Minecraft'ta olta nasıl kullanılır?

AhmetBerkayy

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Minecraft'ta butterfly ile 14-20 CPS arası yapabiliyorum ama oltayı kullanamıyorum. Oltayı kullanamadığım için kaybediyorum. Nasıl düzgün bir şekilde olta kullanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızlı şekilde rastgele basmaktansa biraz nişan almayı dene 8CPS ile de vs atabilirsin.

Kılıç ve oltayı klavyede hızlıca değişebileceğiniz iki slot'a koyun örnek olarak 1 ve 3 yapmanız gereken tek şey oltayı alıp sağ tık attıktan hemen sonra anında kılıca geçip vurmak ondan sonrası pratik ve aim geliştirme ile olur. Ama oltayı hiç beceremiyorum diyorsanız diğer taktikleri de deneyebilirsiniz önünüze blok koymak, vurup geri çekilmek gibi.

Hocam aim nereden geliştircez ve bazı sunucularda Bot'a karşı PvP yapabiliyormussunuz o hangi server biliyor musun?

Butterfly ve rod'un bir alakası yok. Rod skilldan ibaret. Rod'unu geliştirmek için Classic, Build UHC ya da Skywars oyna.

Ya kanka alıyorsun oltayı 2ye kılıcı 1e koy tamam adam yaklaşınca oltayı eline alıp sağ tıka basıyorsun zor birşey değil

Ya kanka alıyorsun oltayı 2ye kılıcı 1e koy tamam adam yaklaşınca oltayı eline alıp sağ tıka basıyorsun zor birşey değil
Adam gelince olta atmakla olmuyor o paşa. Oynamayı bilen birine karşı gel bakalım adam gelince tıklayınca tutturabiliyor musun ya da tuttursan bir işe yarayacak mı?

Adam gelince olta atmakla olmuyor o paşa. Oynamayı bilen birine karşı gel bakalım adam gelince tıklayınca tutturabiliyor musun ya da tuttursan bir işe yarayacak mı?

Minecraft'ı 1.7.2'den beri oynuyorum mcsg-trsg her türlü sunucuyu gördüm ve oynadım.
Ve evet dediğim gibi oluyor oynamayı bilen birisi Max sağa sola falan kaçmaya çalışabilir oda zıplarken veya koşarken pek mümkün değil Minecraft'ta 50blok öteden olta atmaya çalışmıyorsan dodge atamaz.

1.7.2'den beri skill gap ne kadar arttı biliyorsun değil mi? Olmuyor öyle paşa. Gel PikaNetwork'e göstereyim sana "adam yaklaşınca sağ tıka bas"makla oluyor mu. Sağ sola kaçmakla sınırlıyorsan ohoo senin işin zor. Bilen birinin Strafe'ini kolay kolay counterlayamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…