Aresmsy Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 202 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlarımı trollemek istiyorum Minecraft'ta. Arkadaşlarımın içine girip onları hareket ettirmek için kullanabileceğim bir plugin var mı?
Arkadaşlarımı trollemek istiyorum Minecraft'ta. Arkadaşlarımın içine girip onları hareket ettirmek için kullanabileceğim bir plugin var mı?
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.056 Çözümler 25 13 Temmuz 2024 #2 Aresmsy dedi: Arkadaşlarımı trollemek istiyorum Minecraft'ta. Arkadaşlarımın içine girip onları hareket ettirmek için kullanabileceğim bir plugin var mı? Genişletmek için tıkla... Pluginle olmaz ama arkadaşların oyuna girmediğinde oyun adını onun adı yapıp oynayabilirsin ama kontrol etmek mümkün değil.
Aresmsy dedi: Arkadaşlarımı trollemek istiyorum Minecraft'ta. Arkadaşlarımın içine girip onları hareket ettirmek için kullanabileceğim bir plugin var mı? Genişletmek için tıkla... Pluginle olmaz ama arkadaşların oyuna girmediğinde oyun adını onun adı yapıp oynayabilirsin ama kontrol etmek mümkün değil.
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.988 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ 13 Temmuz 2024 #3 Kontrol edemezsin tahminen ama invsee plugini kurup envanterlerini karıştırabilirsin. Mesela kılıcı kaskın yerine koyup kafasında kılıçla gezdirebilirsin.
Kontrol edemezsin tahminen ama invsee plugini kurup envanterlerini karıştırabilirsin. Mesela kılıcı kaskın yerine koyup kafasında kılıçla gezdirebilirsin.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #4 ControlPlayer | 1.8.8 - 1.21.8 Control and troll the players on your server! www.spigotmc.org Şöyle bir şey arıyorsunuz sanırım. Güvenirliği konusunda emin değilim araştırma yapabilirsiniz ama github sayfası da var direkt.
ControlPlayer | 1.8.8 - 1.21.8 Control and troll the players on your server! www.spigotmc.org Şöyle bir şey arıyorsunuz sanırım. Güvenirliği konusunda emin değilim araştırma yapabilirsiniz ama github sayfası da var direkt.
Aresmsy Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 202 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #5 Nemai dedi: ControlPlayer | 1.8.8 - 1.21.8 Control and troll the players on your server! www.spigotmc.org Şöyle bir şey arıyorsunuz sanırım. Güvenirliği konusunda emin değilim araştırma yapabilirsiniz ama GitHub sayfası da var direkt. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, işe yaradı.
Nemai dedi: ControlPlayer | 1.8.8 - 1.21.8 Control and troll the players on your server! www.spigotmc.org Şöyle bir şey arıyorsunuz sanırım. Güvenirliği konusunda emin değilim araştırma yapabilirsiniz ama GitHub sayfası da var direkt. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, işe yaradı.